Volledig scherm
Illustratiebeeld: joggers. © Provincie Antwerpen

Rivierenhofloop is aan 16de editie toe

Komend weekend, op zaterdag 18 mei, organiseert het district Deurne, in samenwerking met Antwerp Athletics, de zestiende editie van de Rivierenhofloop. De Rivierenhofloop gaat van start op Atletiekpiste Park Groot Schijn.

Nadat de joggers 5 of 10 kilometer door het Rivierenhof hebben gelopen, komen ze daar ook opnieuw aan. Maar ook kinderen kunnen de benen strekken tijdens de kidsjoggings. Kinderen tot en met vier jaar hebben een eigen wedstrijd en lopen 100 meter. Kinderen tot en met acht jaar lopen 450 meter en kinderen tot en met 12 jaar krijgen 850 meter voorgeschoteld. Alle loopwedstrijden zijn toegankelijk voor personen met een handicap die niet rolstoelgebonden zijn. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Meyrem Almaci (Groen): “Vliegschaamte is niet nodig, maar gééf mensen eindelijk alternatieven”
    PREMIUM

    Meyrem Almaci (Groen): “Vlieg­schaam­te is niet nodig, maar gééf mensen eindelijk alternatie­ven”

    Nooit stond Groen er zo goed voor. De partij surft op de klimaathype, al neemt ze ook risico’s. Zoals: de slimme kilometerheffing en het vervangen van de salariswagen door het mobiliteitsbudget. In de peilingen is Groen de tweede grootste. Voorzitster Meyrem Almaci trekt de lijst in Antwerpen. Misschien wordt ze wel minister-president. “Wie wélke ambitie heeft, laat ik aan journalisten over. Ons verhaal draait rond een menselijker, eerlijker en gezonder beleid.”