Volledig scherm
Illustratiebeeld: joggers. © Provincie Antwerpen

Rivierenhofloop is aan 16de editie toe

Komend weekend, op zaterdag 18 mei, organiseert het district Deurne, in samenwerking met Antwerp Athletics, de zestiende editie van de Rivierenhofloop. De Rivierenhofloop gaat van start op Atletiekpiste Park Groot Schijn.

Nadat de joggers 5 of 10 kilometer door het Rivierenhof hebben gelopen, komen ze daar ook opnieuw aan. Maar ook kinderen kunnen de benen strekken tijdens de kidsjoggings. Kinderen tot en met vier jaar hebben een eigen wedstrijd en lopen 100 meter. Kinderen tot en met acht jaar lopen 450 meter en kinderen tot en met 12 jaar krijgen 850 meter voorgeschoteld. Alle loopwedstrijden zijn toegankelijk voor personen met een handicap die niet rolstoelgebonden zijn. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Clash tussen Groen en N-VA over bouwplannen Pelikaanstraat: meerderheid in district gebroken in tumultueuze districtsraad

    Clash tussen Groen en N-VA over bouwplan­nen Pelikaan­straat: meerder­heid in district gebroken in tumultueu­ze districts­raad

    Groen heeft maandagavond in de Antwerpse districtsraad de meerderheid waarvan het zelf deel uitmaakt aan flarden geschoten. De partij kreeg de steun van sp.a, PVDA en D-SA. Twistpunt was het voorontwerp van het RUP Pelikaan. In mensentaal: de bouwplannen voor de braakliggende ‘stadskanker’ aan de Pelikaanstraat. Er vertrekt nu een negatief advies naar de stad. Sp.a zal ook in het stadscollege strijden voor een beter ontwerp.