Volledig scherm
Illustratiebeeld: Een optreden in het Rivierenhof. © OLT Rivierenhof

Rivierenhof brengt hulde aan Antwerpse clubs: raven in de geest van Petrol, Zillion en Café d’Anvers

Het openluchttheater (OLT) van het Rivierenhof brengt vrijdag hulde aan de Antwerpse clubscene. Met bekende dj’s van de ondertussen gesloten clubs, kan je er deze vrijdag vier uur lang nostalgisch raven.

Antwerpen heeft een stevige reputatie als het op nachtleven aankomt. De lijst van legendarische clubs is lang en indrukwekkend. Er werden zelfs nieuwe muziekgenres boven de doopvont gehouden die de wereld veroverden. Genoeg dus om fier op te zijn. Toch zijn veel legendarische clubs intussen ter ziele gegaan. De laatste jaren zelfs in hoog tempo.

Na onder andere de Zillion en Petrol sluit nu ook Café D’Anvers de deuren. Om al dat bruisend nachtleven te eren wekt het Rivierenhof voor de liefhebbers de geest van die plekken terug tot leven met vertrouwde dj’s als Sven van Hees - Café D’Anvers - en Daniel Bovie - Industria, Amnesia. Ook Guy Ohm en Monica Electronica - vaste waarde in Petrol - staan achter de draaitafels. Smos & Prinz  ten slotte brengen een laatste ode aan hun Café d’Anvers. De tribute start vrijdag om 19 uur en gaat door tot 23 uur en is volledig gratis.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpen is gaststad voor jaarlijks internationaal congres over uitdagingen op de arbeidsmarkt

    Antwerpen is gaststad voor jaarlijks internatio­naal congres over uitdagin­gen op de arbeids­markt

    Op 10 en 11 december is Antwerpen gaststad voor de vijftiende editie van het jaarlijkse congres ‘Local Economic and Employment Development Forum’, een organisatie van de OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) in samenwerking met de Vlaamse overheid. Het congres brengt beleidsmakers, ondernemers en mensen uit het werkveld uit meer dan 20 landen samen om de uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te pakken.