Sint-jacobsvruchten in groene curry en eendenbout in rode curry.
Volledig scherm
PREMIUM
Sint-jacobsvruchten in groene curry en eendenbout in rode curry. © CVDP

RESTOTIP. SiamSally: Stijlvol Thais streetfood in een exotische sfeer

AntwerpenZin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: SiamSally, een heerlijk Thais restaurant vlakbij het Centraal Station. Lees al onze restotips hier.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Ongevallen met e-steps maken steeds meer slachtoffers in Antwerpen: tol lag in 2020 dubbel zo hoog als jaar voordien
  PREMIUM
  Antwerpen

  Ongevallen met e-steps maken steeds meer slachtof­fers in Antwerpen: tol lag in 2020 dubbel zo hoog als jaar voordien

  Het aantal slachtoffers van ongevallen met e-steps is in Antwerpen meer dan verdubbeld. Dat blijkt uit cijfers van de Antwerpse politie die Hicham El Mzairh, fractieleider van Vooruit, opvroeg bij de burgemeester. In 2020 vielen er 84 gewonden en helaas ook één dode. Ruim het dubbele van het jaar voordien. In 2021 ziet het voorlopige bilan er naar verluidt nog slechter uit.