Las Mañas vierde onlangs haar vijftigste verjaardag. Tijd om de menu te proeven.
Volledig scherm
PREMIUM
Las Mañas vierde onlangs haar vijftigste verjaardag. Tijd om de menu te proeven. © Grâce Verellen

RESTOTIP. Las Mañas: Al vijftig jaar traditionele Spaanse keuken met culinaire uitschieters op de menu

AntwerpenZin in iets lekkers? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Las Mañas, het bekendste Spaanse restaurant van Antwerpen dat recent vijftig kaarsjes uitblies en dat vierde met een boek en een levensgrote paella.

  1. Verkeersellende in Merksem slechts voorproefje? In 2025 gaat héle viaduct tegen de grond: “Een vijf jaar durende superwerf”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Verkeersel­len­de in Merksem slechts voorproef­je? In 2025 gaat héle viaduct tegen de grond: “Een vijf jaar durende superwerf”

    De werken aan de kapotte brugvoeg op het viaduct van Merksem zijn zondagochtend definitief achter de rug. De hele week hebben de werkzaamheden doffe verkeersellende veroorzaakt. Een voorafname op de toekomst? Best mogelijk. Want over twee jaar gaat het héle viaduct tegen grond en maakt het plaats voor een stuk nieuwe Ring dat in een sleuf wordt ingegraven en deels wordt overkapt. Een vijf jaar durende ‘superwerf’ waar bestuurders nu al hun hart voor vasthouden.