Viki Geunes
Volledig scherm
Viki Geunes © upragency

Restaurant ‘t Zilte van Viki Geunes verhuist, maar blijft in het MAS

Tweesterrenrestaurant ‘t Zilte van Antwerpse chef Viki Geunes sluit in maart 2020 de deuren van haar huidige vestiging in het MAS, maar maakt geen al te verre verhuis: in april heropent het restaurant op een andere locatie in het museum, en ook het concept van het restaurant verandert.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Red Star Line vertelt pakkende liefdesverhalen in nieuwe expo ‘Destination Sweetheart’: “Heel wat mensen lieten hun thuis achter om hun geliefde na te reizen”

    Red Star Line vertelt pakkende liefdesver­ha­len in nieuwe expo ‘Destinati­on Sweetheart’: “Heel wat mensen lieten hun thuis achter om hun geliefde na te reizen”

    Vanaf 25 september pakt het Red Star Line Museum uit met een ontroerende en spraakmakende expo over liefdesmigratie: ‘Destination Sweetheart’. Liefdesmigranten laten hun thuis, familie en vrienden achter om een nieuwe toekomst uit te bouwen met die ene persoon. Brieven, interviews en persoonlijke objecten nemen de bezoeker mee in hartverwarmende en soms confronterende verhalen van de Red Star Line-periode tot vandaag.