Sergio Herman,  chef Jaclyn Kong en Lady Maître Dorine Van Den Eynde
Volledig scherm
PREMIUM
Sergio Herman, chef Jaclyn Kong en Lady Maître Dorine Van Den Eynde © RV

Restaurant Sergio Herman na ophef dan toch toegankelijk voor rolstoelgebruikers: “Maar het ging niet om kwade wil”

AntwerpenTot gisteren was Blueness, het nieuwe restaurant van Sergio Herman, niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Maar die mededeling op de website werd nu aangepast. Volgens de Sergio Herman Group is er absoluut geen kwade wil in het spel. “We hebben een oplossing gevonden", klinkt het.

  1. UITGETEST. Het vernieuwde Museum voor Schone Kunsten: “Het testpubliek ziet dingen waar het museum zich blind op staart”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    UITGETEST. Het vernieuwde Museum voor Schone Kunsten: “Het testpu­bliek ziet dingen waar het museum zich blind op staart”

    Na meer dan tien jaar renoveren gaat het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) eind september eindelijk weer open. Ofwel nu al hét scharnierpunt van het decennium voor de Koekenstad als culturele en toeristische hoofdstad van Vlaanderen. Deze week testen ‘De Schoonste Honderd’ — inclusief onze man — het museum als generale repetitie voor september. “Na meer dan tien jaar sluiting is het erg belangrijk terug voeling te krijgen met het publiek.”