Aan de Vogelzanglaan liep het kruispunt onder water.
Volledig scherm
Aan de Vogelzanglaan liep het kruispunt onder water. © Marc De Roeck

Regen remt verkeer af tot 70 km/u

Na de doortocht van storm Dennis kreeg Antwerpen zondagavond nog af te rekenen met enkele forse buien.  Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwde voor watergladhuid. De federale politie besloot op  alle snelwegen in het Antwerpse  een maximumsnelheid van 70 km/uur te hanteren. 

Eén van de kruispunten die onder water liepen door de regen was aan de Vogelzanglaan met de Jan Van Rijswijcklaan.

 1. Thuislevering groenten en fruit van Antwerpse Groothandel Claessens versneld van start

  Thuisleve­ring groenten en fruit van Antwerpse Groothan­del Claessens versneld van start

  Onder invloed van de strenge coronamaatregelen lanceert de Antwerpse Groothandel Claessens in versneld tempo zijn nieuwe thuisleverdienst voor particuliere klanten. Claessens Home Delivery brengt vanaf nu bijna dagelijks dagverse groenten, fruit en andere producten tot aan de voordeur. Ook na de coronacrisis blijft het mogelijk om vanuit de huiskamer online te bestellen en alles thuis geleverd te krijgen.
 2. Ex-reclameman en schrijver Guillaume Van der Stighelen (64) tijdens lockdown: “Laten we elkaar nu niet de duvel aandoen”
  PREMIUM

  Ex-reclameman en schrijver Guillaume Van der Stighelen (64) tijdens lockdown: “Laten we elkaar nu niet de duvel aandoen”

  Ex-reclameman en schrijver Guillaume Van der Stighelen (64) verteert de coronacrisis goed. In de tuin vindt hij samen met vrouw Kris rust en hij werkt aan een nieuw boek. Het wordt een roman over de cholera in Antwerpen, een epidemie die in 't Stad in de negentiende eeuw duizenden slachtoffers maakte. “Toeval. Het is het verhaal van mijn overgrootvader die fortuin maakte met een zaak in sanitair.” Toch maakt de schrijver en ex-reclameman zich ook zorgen. “Wat met de slechte huwelijken, de kinderen die daar nu niet aan kunnen ontsnappen en de alcoholisten die niet langer de hele dag op café kunnen?” Een overzicht van hoe bekende Antwerpenaars de lockdown beleven, vind je hier.