Bij de nieuwe eigenaars van het pand op de Sint-Antoniusstraat 4 is bar Fabiola niet welkom. De uitbaters zijn een crowdfunding gestart om een nieuwe locatie te kunnen bekostigen.
Volledig scherm
Bij de nieuwe eigenaars van het pand op de Sint-Antoniusstraat 4 is bar Fabiola niet welkom. De uitbaters zijn een crowdfunding gestart om een nieuwe locatie te kunnen bekostigen. © Fabiola

Red de ‘kroktails’: crowdfunding opgestart voor croque- en cocktailbar Fabiola

Antwerpen‘Kroktailbar’ Fabiola in de Sint- Antoniusstraat 4 moet verhuizen. Het pand waarin de zaak gevestigd is, werd recent verkocht. Bij de nieuwe eigenaars is de bar niet meer welkom, dus moeten uitbaters Raffaele en Soraya op zoek naar een nieuwe locatie: “Een geweldig plekje gevonden, maar hebben financiële steun nodig.”

  1. Louche ‘voetbalmakelaar’ veroordeeld tot vijf jaar cel voor neptransfers: “Een oplichter pur sang”
    Antwerpen

    Louche ‘voetbalma­ke­laar’ veroor­deeld tot vijf jaar cel voor neptrans­fers: “Een oplichter pur sang”

    De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de Antwerpse Nederlander Bram Schrier vrijdag veroordeeld tot vijf jaar cel en 8.000 euro boete voor oplichting, schriftvervalsing en het witwassen van geld. De zestiger had zich jarenlang als een gerenommeerd voetbalmakelaar voorgedaan om mensen geld te kunnen aftroggelen. Hij maakte een twintigtal slachtoffers in totaal bijna drie miljoen euro afhandig.