Bij de nieuwe eigenaars van het pand op de Sint-Antoniusstraat 4 is bar Fabiola niet welkom. De uitbaters zijn een crowdfunding gestart om een nieuwe locatie te kunnen bekostigen.
Volledig scherm
Bij de nieuwe eigenaars van het pand op de Sint-Antoniusstraat 4 is bar Fabiola niet welkom. De uitbaters zijn een crowdfunding gestart om een nieuwe locatie te kunnen bekostigen. © Fabiola

Red de ‘kroktails’: crowdfunding opgestart voor croque- en cocktailbar Fabiola

Antwerpen‘Kroktailbar’ Fabiola in de Sint- Antoniusstraat 4 moet verhuizen. Het pand waarin de zaak gevestigd is, werd recent verkocht. Bij de nieuwe eigenaars is de bar niet meer welkom, dus moeten uitbaters Raffaele en Soraya op zoek naar een nieuwe locatie: “Een geweldig plekje gevonden, maar hebben financiële steun nodig.”

 1. Nog 3.000 studenten wachten op hun studiebeurs van vorig academiejaar: “Soms is het kiezen tussen een handboek of eten kopen. Als je echt honger hebt, weet je het wel”
  Antwerpen

  Nog 3.000 studenten wachten op hun studie­beurs van vorig academie­jaar: “Soms is het kiezen tussen een handboek of eten kopen. Als je echt honger hebt, weet je het wel”

  Een week voor de start van het nieuwe academiejaar wachten nog 3.000 studenten op de toekenning van hun studiebeurs voor vorig academiejaar. “Voor veel studenten maakt dat geld het verschil of je wel of niet kan studeren. Als de uitbetaling van mijn beurs vertraging opliep had dat meteen een grote impact op mijn budget.”
 1. Sekswerkster en vriend ontkennen oplichting drankenhandelaar: “90.000 euro was voor bewezen diensten”
  PREMIUM
  Antwerpen/Ranst

  Sekswerk­ster en vriend ontkennen oplichting drankenhan­de­laar: “90.000 euro was voor bewezen diensten”

  Een vijftigjarige drankenhandelaar heeft zich laten oplichten door een Antwerpse sekswerkster. Hij gaf “na bewezen diensten” zijn bankkaart en pincode aan de Roemeense. Die stortte geen 200 euro, zoals afgesproken maar liefst 90.000 euro door naar een vriend/pizzabakker. Die was zich van geen kwaad bewust en kocht prompt een Rolex en een Bentley Continental. Het openbaar ministerie eist 18 maanden cel tegen de pizzabakker en 10 maanden tegen de sekswerkster.
 2. Parket seponeert klacht van actiegroep over Antwerpse luchtvervuiling: “Gemiste kans”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Parket seponeert klacht van actiegroep over Antwerpse luchtver­vui­ling: “Gemiste kans”

  “Het is onmogelijk om een duidelijk oorzakelijk verband te leggen tussen een bepaalde aandoening en luchtvervuiling.” Dat is volgens het parket van Antwerpen dé reden waarom het de klacht van actiegroep Recht op Lucht over gezondheidsschade door luchtvervuiling in Antwerpen heeft geseponeerd. De actiegroep betreurt het nieuws en is niet zinnens om de juridische strijd te staken. “Alle Antwerpenaren hebben recht op gezonde lucht.”