Privébankier D.V. haalde Kathleen H. op in zijn BMW Cabrio.
Volledig scherm
Privébankier D.V. haalde Kathleen H. op in zijn BMW Cabrio. © rv

RECONSTRUCTIE. Familie vermoorde bankier blijft achter met vragen; schoonheidsspecialiste herinnert zich amper iets

Antwerpen/BerchemHoe kwam de vermoorde privébankier D.V. (58) bij de 46-jarige schoonheidsspecialiste Kathleen H. uit Borgerhout terecht? Het Antwerpse gerecht probeerde meer duidelijkheid te krijgen tijdens een reconstructie maar Kathleen H. hield de boot af. Zij herinnert zich amper iets. “Tot groot verdriet van de familie van het slachtoffer”, stelt advocaat Nina Van Eeckhaut die de partner van D.V. bijstaat.

 1. Drugsgeweld escaleert in en rond Diepestraat, Vlaams Belang hard voor Bart De Wever (N-VA): “Kuis de wijk op vanuit permanent bemand politiekantoor”
  Antwerpen

  Drugsge­weld escaleert in en rond Diepe­straat, Vlaams Belang hard voor Bart De Wever (N-VA): “Kuis de wijk op vanuit permanent bemand politiekan­toor”

  Vlaams Belang wil gerichte razzia’s om de wijk in en rond de Diepestraat te heroveren op drugscriminelen. “Het nabijgelegen politiekantoor in de Handelstraat moet je permanent bemannen”, klinkt het. De politieke reactie komt er nadat winkeliers aan de alarmbel hadden getrokken. Volgens burgemeester Bart De Wever (N-VA) ligt de sleutel bij de uitwijscapaciteit voor criminele illegalen.
 2. Revalidatiecentrum TRAINM is ‘Centre of Excellence’ van Europa: “TRAINM heeft de nodige kennis en technologieën om er een succes van te maken”
  Antwerpen

  Revalida­tie­cen­trum TRAINM is ‘Centre of Excellence’ van Europa: “TRAINM heeft de nodige kennis en technolo­gieën om er een succes van te maken”

  Twee keer goed nieuws voor TRAINM. Nadat het Antwerpse revalidatiecentrum recent een tweede uitvalsbasis in het Oost-Vlaamse Zottegem opende, kan het vanaf vandaag met het begeerde label van ‘Centre of Exellence’ van Europa pronken. Deze wordt uitgereikt door de marktleider in revalidatierobotica DIH Techology: “Een hele eer, wetende dat DIH Technology robots verkoopt aan meer dan duizend klinieken”, zegt CEO Edward Schiettecatte.