Het bleef vrij rustig tijdens de eerste match van de Rode Duivels op de site van Stadsbrouwerij De Koninck.
Volledig scherm
Het bleef vrij rustig tijdens de eerste match van de Rode Duivels op de site van Stadsbrouwerij De Koninck. © Sandra Van Watermeulen

"Rechtspringen en elkaar vastpakken, dat zit er jammer genoeg nog niet in": sfeer in Antwerpen blijft kalmpjes tijdens eerste EK-match

AntwerpenDe allereerste match voor onze Rode Duivels zit erop: we droogden de Russen af met 3-0. In Antwerpen verrezen er een paar semigrote schermen in cafés, maar échte ambiance moesten we nog niet verwachten aan tafeltjes van vier. “Als je dit vergelijkt met het WK drie jaar geleden, was het best saai.”

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Levensgrote replica van kunstwerk op de maan onthuld in vijfsterrenhotel in Antwerpen: “Dit beeld verwijst naar de eenvoud van de mens”
  PREMIUM

  Levensgro­te replica van kunstwerk op de maan onthuld in vijfster­ren­ho­tel in Antwerpen: “Dit beeld verwijst naar de eenvoud van de mens”

  Hij dwaalt al bijna een eeuw rond op deze aardbol, maar Antwerpse kunstenaar Paul Van Hoeydonck (96) werkt nog steeds onvermoeid door. Eén van zijn laatste werken ‘Man in Space’ werd vandaag onthuld in Botanic Sanctuary, het nieuwe vijfsterrenhotel in Antwerpen. ‘Man in Space’ is het levensgrote evenbeeld van het kunstwerk dat hij exact vijftig jaar geleden naar de maan stuurde: “Ik wil hiermee bewijzen dat kunst altijd een stapje voor heeft op technologie.”