Rechters keuren historische deal met spijtopant Veljkovic goed

AntwerpenDe Kamer van Inbeschuldigingstelling heeft de deal tussen spijtoptant Dejan Veljkovic en het federaal parket goedgekeurd.  Veljkovic heeft volledige bekentenissen afgelegd in het voetbalschandaal “Propere Handen”. In ruil hoeft hij niet terug naar de gevangenis en krijgt hij een voorwaardelijke boete van 80.000 euro. Het is de eerste keer in de geschiedenis van het Belgische recht dat een verdachte gebruikmaakt van deze spijtoptanten-regeling. 

0 reacties

  1. "Eén vader was zo agressief dat we de politie hebben moeten bellen": hoe gaan Antwerpse basisscholen om met mondmaskerplicht?
    PREMIUM
    Antwerpen

    "Eén vader was zo agressief dat we de politie hebben moeten bellen": hoe gaan Antwerpse basisscho­len om met mondmasker­plicht?

    Sinds maandag moeten kinderen vanaf 6 jaar een mondmasker dragen in de klas. Wie dat niet doet, wordt vanaf woensdag naar huis gestuurd. Hoe gaan de Antwerpse scholen om met de mondmaskerplicht voor kinderen vanaf het eerste leerjaar? De ene directeur vindt het een noodzakelijke maatregel, de andere betwijfelt het nut ervan: “Gelukkig zijn er relatief weinig ouders die er een probleem van maken.”