Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
Sihame El Kaouakibi. © Wouter Van Vooren

Rechtbank doet volgende week uitspraak over faillissement WannaWork van El Kaouakibi

AntwerpenDe Antwerpse ondernemingsrechtbank doet volgende week uitspraak over het faillissement van vennootschap WannaWork van El Kaouakibi. De curator van horecabedrijf Point Urbain BV vorderde dit faillissement wegens de grote geldstromen tussen Wannawork en Point Urbain BV. De advocaten van Wannawork vroegen vandaag in de rechtbank meer tijd om de zaak te onderzoeken.

 1. “Plannen blijven nadelig voor nabije Hobokense Polder”: Natuurpunt verzet zich ook tegen nieuwe vergunningsaanvraag Maritieme Campus
  Antwerpen

  “Plannen blijven nadelig voor nabije Hobokense Polder”: Natuurpunt verzet zich ook tegen nieuwe vergun­nings­aan­vraag Maritieme Campus

  Rederij CMB heeft opnieuw een omgevingsvergunning aangevraagd voor de Maritieme Campus Antwerpen (MCA). De vorige aanvraag had CMB in maart zelf ingetrokken. Natuurpunt vreest dat de plannen nog steeds nadelig zijn voor de nabije Hobokense Polder en roept zijn leden op om bezwaar in te dienen. PVDA vraagt het stadsbestuur om ‘niet de rode loper uit te rollen voor MCA-bis’.
 2. Damso headliner op Fire Is Gold 2021: “Voor één dag de meest gestreamde artiest ter wereld”
  ANTWERPEN

  Damso headliner op Fire Is Gold 2021: “Voor één dag de meest gestreamde artiest ter wereld”

  Het hiphopfestival Fire Is Gold op de Middenvijver in Antwerpen maakte woensdagochtend eindelijk de eerste namen bekend voor het festival op 4 september. Damso, nationale trots in de wereldwijde hiphop-scene, zal het hoofdpodium headlinen. Verder haalt het festival met onder andere Bizzey, Broederliefde, Dystinct en Freddie Konings het beste van wat België en Nederland te bieden heeft qua hiphop naar de Koekenstad.