Rijst, sambar (stoofpotje), gebakken aardappeltjes, papadum, koningsmakreel en mango-kokos-papje.
Volledig scherm
PREMIUM
Rijst, sambar (stoofpotje), gebakken aardappeltjes, papadum, koningsmakreel en mango-kokos-papje. © Motograaf

RECENSIE. Takeaway bij Chez Mahesh: ‘tapas’ met mango, kokos, okra en papadum

Goed nieuws voor wie thuis niet verder komt dan het in elkaar flansen van een pasta pesto of het opwarmen van een blik soep. Volgende week openen de restaurants weer. Voor wie zo lang niet kan wachten, is er net zoals de voorbije maanden gelukkig nog takeaway en delivery. Voor gezonde, duurzame Zuid-Indische keuken kan je bij Chez Mahesh terecht. Lees hier meer takeaway-recensies tijdens de lockdownperiode.

 1. Op dagtrip naar Antwerpen: wakeboarden, wandelen onder de grond of film kijken in de open lucht
  PREMIUM

  Op dagtrip naar Antwerpen: wakeboar­den, wandelen onder de grond of film kijken in de open lucht

  De regioredactie van HLN geeft de hele zomer de beste tips prijs voor een fantastische dagtrip in eigen land. Antwerpen heeft heel wat klassiekers voor je in petto, zoals het MAS, de Hobokense Polder of Park Spoor Noord, maar wist je dat je in de Koekenstad ook kan wakeboarden, wandelen in de ondergrondse ruien of een filmpje kijken onder de sterrenhemel aan de Schelde? Wij lijsten de acht leukste tips op voor een onvergetelijke dagtrip in Antwerpen.
 2. Dokmarkt start weer op 15 juli met ruimer aanbod

  Dokmarkt start weer op 15 juli met ruimer aanbod

  Liefhebbers van de Dokmarkt op het Eilandje hebben de markt sinds het begin van vorige herfst moeten missen, maar het nieuwe seizoen van de wekelijkse markt start opnieuw op woensdag 15 juli. De markt blijft op de vertrouwde locatie op de Napoleonkaai in de schaduw van het MAS, maar verschuift wel van vrijdag naar woensdag, van 11 uur tot 21 uur. De Dokmarkt wordt bovendien in een nieuw jasje gestoken, met het accent op kwalitatieve voeding en met een ruimer aanbod.
 3. Veelpleger (29) gevat na inbraak in mobilhome

  Veelpleger (29) gevat na inbraak in mobilhome

  De politie werd in de nacht van zondag op maandag gevraagd voor een inbraak in de Vogelzanglaan op het Kiel. Een getuige had gehoord hoe er mogelijk iemand had ingebroken in een geparkeerde mobilhome. Er kwam een interventiepatrouille ter plaatse die in de omgeving van de Wilrijkse Pleinen een man kon aantreffen die zich onder een struik had verstopt. De mobilhome bleek beschadigd aan het dak, er werd niets gestolen. De verdachte van 29 jaar bleek goed gekend bij de politie en verblijft bovendien illegaal in ons land. Hij werd gearresteerd voor verhoor.