RECENSIE. Mooy: Do it for the gram!

Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. Op de Lombardenvest vind je een lunchplek waar menig instagrammer zich thuis zal voelen. Het thema zal u snel duidelijk worden: roze. Alles is roze: het bestek, de muren, de borden, de tafels, zelfs het wc-papier is roze. En de plek heeft zijn naam niet gestolen: Mooy is zeer instawaardig, er staat zelfs een rooskleurige latte met 24k goud op de kaart. 

Mooy
Volledig scherm
Mooy © Annelin Marien
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Waarom zou de Zoo niet voor Antwerpse abonnees kunnen heropenen? “Ons hart bloedt, maar nu een uitzondering vragen, zou niet solidair zijn”

    Waarom zou de Zoo niet voor Antwerpse abonnees kunnen heropenen? “Ons hart bloedt, maar nu een uitzonde­ring vragen, zou niet solidair zijn”

    De Antwerpse Zoo moest op 14 maart de deuren sluiten. Links en rechts klinkt nu een almaar luidere roep om de ‘schoonste hof van ’t stad’ voor Antwerpse abonnees te heropenen. Zeker nu de lente eraan komt en de tuinen in volle bloei komen. “Ons hart bloedt, maar we gaan ons gezond verstand laten spreken”, zegt woordvoerster Ilse Segers. “De piek van de corona-uitbraak ligt nog voor ons. Nu een uitzondering vragen, zou niet solidair zijn.”