RECENSIE. Mooy: Do it for the gram!

Op de Lombardenvest vind je een lunchplek waar menig instagrammer zich thuis zal voelen. Het thema zal u snel duidelijk worden: roze. Alles is roze: het bestek, de muren, de borden, de tafels, zelfs het wc-papier is roze. En de plek heeft zijn naam niet gestolen: Mooy is zeer instawaardig, er staat zelfs een rooskleurige latte met 24k goud op de kaart. 

Volledig scherm
Mooy © Annelin Marien
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Géén verkoop, wel nieuw herstructureringsplan voor diamantlab HRD Antwerp: “We zijn geen schip meer, maar een bootje dat heel wendbaar moet zijn”

    Géén verkoop, wel nieuw herstructu­re­rings­plan voor diamantlab HRD Antwerp: “We zijn geen schip meer, maar een bootje dat heel wendbaar moet zijn”

    Keurings- en certificatenlab HRD Antwerp, met vandaag nog 67 werknemers, wacht opnieuw een herstructurering. Moederbedrijf Antwerp World Diamond Centre (AWDC) heeft een plan van HRD’s nieuwe topvrouw Ellen Joncheere goedgekeurd. “We blijven certificaten afleveren, maar zullen onze klanten digitaal vernieuwende producten aanbieden”, zegt ze aan onze krant. AWDC stopt de verkoop van HRD in het vriesvak. Hoeveel jobs er op het spel staan, is nog onduidelijk.
  2. Studenten hangen vlag met ‘sorry’ aan beeld van Jan Fabre

    Studenten hangen vlag met ‘sorry’ aan beeld van Jan Fabre

    Op de toren van kunstencampus deSingel in Antwerpen is vrijdag een tijdlang een vlag met het woord “sorry” erop bevestigd aan het beeld ‘De man die de wolken meet’ van Jan Fabre. Het gaat om een initiatief van een aantal kunststudenten van het Antwerpse conservatorium. Ze willen naar eigen zeggen in de plaats van Fabre sorry zeggen voor het grensoverschrijdend gedrag waarvan eind 2018 sprake was in een open brief van voormalige werknemers en stagiairs.