Recensie Le Zoute Zoen

Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. Een vermelding in de Gault Millau heeft Le Zoute Zoen al, en dit jaar sleepte het restaurant ook een selectie voor het populaire concept Jong Keukengeweld binnen. Daarvan hebben wij met plezier gebruik gemaakt: voor 49 euro per persoon konden we er genieten van een driegangenmenu met aangepaste wijnen, in het restaurant dat een 12/20 kreeg van Gault & Millau. Iets chiquer aangekleed dan anders, stapten wij dus vanavond binnen in het gezellige restaurant in Parijse bistrosfeer.

0 reacties

 1. IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigende gijzelnemer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemeester spreken!”

  IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigen­de gijzelne­mer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemees­ter spreken!”

  De Antwerpse politie en brandweer hebben woensdag een demonstratie in Antwerpen gegeven waarbij burgemeester Bart De Wever (N-VA) optrad als gijzelnemer. In de stad is een intense samenwerking ontstaan tussen politie en brandweer in de Casualty Extraction Rescue Teams (CE-RT). De voorbije maanden werden in die teams al honderden politie- en brandweermensen opgeleid.
 2. Van ‘mosselkaai’ over Sinksenfoor tot gloednieuw park: zo verliepen 150 jaar aan de (Gedempte) Zuiderdokken
  Antwerpen

  Van ‘mosselkaai’ over Sinksen­foor tot gloednieuw park: zo verliepen 150 jaar aan de (Gedempte) Zuiderdok­ken

  Het weer wil vandaag niet mee, maar deze namiddag opent de stad feestelijk het eerste deel van het nieuwe park op de Gedempte Zuiderdokken. Op een oppervlakte van driemaal de Groenplaats vind je een basketveld, een stiltetuin, twee speeltuinen en uiteraard het nodige groen. De Antwerpenaren zullen een nieuwe naam mogen kiezen. Reis even met ons mee door de voorbije 150 jaar.