De studio van Radio Minerva in Antwerpen.
Volledig scherm
De studio van Radio Minerva in Antwerpen. © BELGA

Radio Minerva nu ook op DAB+: “Ons doelpubliek wil zonder al te veel rompslomp kunnen luisteren naar zijn favoriete radio”

Liefhebbers van Radio Minerva kunnen vanaf nu ook naar de Antwerpse radiozender luisteren via DAB+. Na een onzekere periode voor Radio Minerva, kiest de zender dus voor vernieuwing, al kan je de radiozender ook nog steeds via FM beluisteren.

  1. “Mensenhandel is schering en inslag in ons land”: Journalist die grootste ‘slavenwerf’ ooit in ons land blootlegde, schrijft boek
    PREMIUM

    “Mensenhan­del is schering en inslag in ons land”: Journalist die grootste ‘slavenwerf’ ooit in ons land blootlegde, schrijft boek

    Na de documentaire, nu ook een boek: het Borealis-schandaal met 72 erkende (!) slachtoffers in de Antwerpse haven smeekt om gelezen, gezien en gedeeld te worden. En dat dankzij onderzoeksjournalist David Van Turnhout (41), die de grootste zaak van mensenhandel ooit in ons land blootlegde en er zo voor zorgde dat de politiek niet meer kon wegkijken. Een kijk in een zoektocht zonder einde in de krochten van de bureaucratie: “Of je neemt hem zelf in huis, of hij slaapt in de cel’, sneerde een agent toen ik melding maakte van een nieuw slachtoffer.”
    Antwerpen