Volledig scherm
De Raafstraat stond vrijdagmiddag onder water na een gesprongen waterleiding. © CVDP

Raafstraat staat onder water na gesprongen leiding

De Raafstraat, een zijstraat van de Plantin en Moretuslei, stond vrijdagmiddag onder water nadat een grote waterleiding gesprongen was.

De brandweer kwam ter plaatse om het water weg te pompen. “Door de gesprongen leiding stonden een aantal huizen onder water”, vertelt Wouter Bruyns van de Antwerpse politie. “Een bewoner van een verlaagde woning geraakte niet naar buiten door de druk van het water op de deur.” De hulpdiensten sloegen er in hem te bevrijden en gaven de onderkoelde man de nodige zorgen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse Chinezen vieren belangrijkste feestdag maar zitten met gedachten bij landgenoten in China en het coronavirus

    Antwerpse Chinezen vieren belangrijk­ste feestdag maar zitten met gedachten bij landgeno­ten in China en het coronavi­rus

    Overal ter wereld vieren Chinezen op 25 januari het Chinese nieuwjaar. Met de traditionele drakendans en heel wat tromgeroffel en vele knallen wordt het jaar van de Rat gevierd. Ook in de Chinese wijk in Antwerpen was dat het geval. Nieuwjaar is voor de Chinese gemeenschap het belangrijkste feest van het jaar maar dat feest wordt deze keer toch wat overschaduwt door het coronavirus.