De Q-Party op Niel Plage lokte duizenden bezoekers.
Volledig scherm
De Q-Party op Niel Plage lokte duizenden bezoekers. © rv

Q-Music Party komt weer naar Broechem

Op zaterdag 21 september komt de Q-music roadshow ‘Q-party’ naar Broechem. Na de succesvolle edities van vorige jaren keren de bekende Q-dj’s Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe en Bart Jan Depraetere inmiddels al voor het zevende jaar op rij terug naar evenementenhal Den Boomgaard.

De Q-party is al jaren hét feestje van radiozender Q-music.  In 2013 verscheen Broechem na lange afwezigheid terug op de Q-party kalender en het werd de afgelopen jaren telkens een schot in roos. In die mate zelfs dat Q-music geen seconde aarzelde om met de populaire roadshow jaarlijks terug te keren, wat Broechem inmiddels tot een vaste waarde in de Q-party jaarkalender maakt. De organisatie verwacht dit jaar 1500 bezoekers.

De lokale organisatie van dit evenement is in handen van Qoncept vzw. Samen met enkele lokale jeugdverenigingen leiden zij de praktische kant in goede banen. Evenementenhal Den Boomgaard wordt voor de gelegenheid volledig omgetoverd in een Q-music decor. Voor de lichtshow zal dit jaar gewerkt worden met modulaire led walls waarin de Dj-booth verwerkt zit.

Muzikaal zullen de aanwezigen een brede waaier aan stijlen mogen verwachten. DJ Bart-Jan brengt hedendaagse danshits mee en er zal weer een ‘fout uur’ zijn. Ook Dorothee Vegas & Like Maarten laten je ‘loos gehen’ op de foutste muziek.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Wordt uw stad deze zomer één groot terras of moet u het met minder stellen? Dit zijn de plannen
  PREMIUM

  Wordt uw stad deze zomer één groot terras of moet u het met minder stellen? Dit zijn de plannen

  Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, begint ook de horecawereld zich vol ongeduld in de handen te wrijven. Op 8 juni zouden de restaurants en cafés immers weer open mogen, maar overal rijst de vraag: onder welke omstandigheden? In de grootsteden beweegt één en ander, zoals in Kortrijk, waar ze bezig zijn met een ‘Terrassen XXL’-plan. Overal zullen daar grotere en meer gespreide terrassen komen en sommige buurten worden zelfs verkeersvrij gemaakt. Ook andere Vlaamse steden schieten in actie. Dit zijn hun plannen.
 2. Supportersfederatie Beerschot had match tegen Leuven liever vroeger gespeeld: “Pas week voor start competitie weten we of we in 1A of 1B spelen”

  Supporters­fe­de­ra­tie Beerschot had match tegen Leuven liever vroeger gespeeld: “Pas week voor start competitie weten we of we in 1A of 1B spelen”

  De kogel is door de kerk: op 1 of 2 augustus spelen OH Leuven en Beerschot om een plek in 1A. Beerschot won de heenmatch met 1-0. Het kan in Leuven dus nog alle richtingen uitgaan. Toch had de supportersfederatie de wedstrijd vroeger gespeeld zien worden. “Zeven dagen voor aanvang van de competitie in 1A is dit zelfmoord voor de club.”
 3. 
Oplossing in de maak voor Antwerps koppel in Marokkaanse lockdown: “Misschien deze week naar huis”
  PREMIUM

  Oplossing in de maak voor Antwerps koppel in Marokkaan­se lockdown: “Misschien deze week naar huis”

  Het Antwerpse koppel dat sinds maart door de lockdown vastzit op een camping in het Marokkaanse binnenland, kan met wat geluk nog deze week naar huis. Na gesprekken tussen de Belgische ambassade en de Marokkaanse overheid zouden Irène Cardinaels (66) en Henri Laurent (69) de toelating krijgen om naar Tanger Med aan de Straat van Gibraltar te rijden. In het beste geval wacht hen donderdag 28 mei al een overtocht met een ferry.