Volledig scherm
De Q-Party op Niel Plage lokte duizenden bezoekers. © rv

Q-Music Party komt weer naar Broechem

Op zaterdag 21 september komt de Q-music roadshow ‘Q-party’ naar Broechem. Na de succesvolle edities van vorige jaren keren de bekende Q-dj’s Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe en Bart Jan Depraetere inmiddels al voor het zevende jaar op rij terug naar evenementenhal Den Boomgaard.

De Q-party is al jaren hét feestje van radiozender Q-music.  In 2013 verscheen Broechem na lange afwezigheid terug op de Q-party kalender en het werd de afgelopen jaren telkens een schot in roos. In die mate zelfs dat Q-music geen seconde aarzelde om met de populaire roadshow jaarlijks terug te keren, wat Broechem inmiddels tot een vaste waarde in de Q-party jaarkalender maakt. De organisatie verwacht dit jaar 1500 bezoekers.

De lokale organisatie van dit evenement is in handen van Qoncept vzw. Samen met enkele lokale jeugdverenigingen leiden zij de praktische kant in goede banen. Evenementenhal Den Boomgaard wordt voor de gelegenheid volledig omgetoverd in een Q-music decor. Voor de lichtshow zal dit jaar gewerkt worden met modulaire led walls waarin de Dj-booth verwerkt zit.

Muzikaal zullen de aanwezigen een brede waaier aan stijlen mogen verwachten. DJ Bart-Jan brengt hedendaagse danshits mee en er zal weer een ‘fout uur’ zijn. Ook Dorothee Vegas & Like Maarten laten je ‘loos gehen’ op de foutste muziek.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. VIDEO. Antwerpse Schelde opnieuw wat properder dankzij 1.000 Antwerpenaars en Clean Up

    VIDEO. Antwerpse Schelde opnieuw wat properder dankzij 1.000 Antwerpe­naars en Clean Up

    Een duizendtal mensen staken zaterdag de handen uit de mouwen om samen afval te rapen langs de Schelde in het kader van River Cleanup. Kilo’s sigarettenpeuken, honderden flesjes en blikjes, isomo, etensverpakking, drugspuiten en afval van schepen werd gevonden op slechts enkele uren tijd. Afval dat anders in onze zeeën en oceanen terecht zou komen. “Belangrijker dat opruimen is het bewustmakingsproces”, klinkt het bij de organisatie.