De herstructurering van het Zorgbedrijf is volgens PVDA in de hand gewerkt door de dotaties vanuit de stad door de jaren heen te verlagen.
Volledig scherm
De herstructurering van het Zorgbedrijf is volgens PVDA in de hand gewerkt door de dotaties vanuit de stad door de jaren heen te verlagen. © Tessa Kraan

PVDA bezorgd om verlaging dotaties stad aan Zorgbedrijf: “De Wever en zijn ploeg hebben ouderenzorg op droog zaad gezet”

AntwerpenOppositiepartij PVDA blijft zich met hand en tand verzetten tegen een gedeeltelijke privatisering van het Zorgbedrijf Antwerpen. “Volgens de stad zal die operatie het Zorgbedrijf versterken. Maar de realiteit is dat De Wever en zijn ploeg de ouderenzorg zélf op droog zaad hebben gezet. Op tien jaar tijd is, rekening houdend met de index, een derde minder geld van de stad naar het Zorgbedrijf gegaan.”

  1. “Schaam jullie diep, is dat dienstverlening?” Tom Waes over schrappen veerboten in Antwerpen

    “Schaam jullie diep, is dat dienstver­le­ning?” Tom Waes over schrappen veerboten in Antwerpen

    De Schelde die linker- en rechteroever scheidt in Antwerpen. Het blijft een barrière. Dat niet enkel PVDA tegen het terugdringen van het aantal oversteken van de veerboot is, bewijst misschien wel de bekendste Linkeroever-bewoner: Tom Waes. “De Ring zit muurvast, de roltrappen van de tunnel werken amper en nu wordt er doodleuk een veer afgeschaft. Noemen jullie dat dienstverlening?”
    Antwerpen