Beerschot had maandagavond alweer redenen tot vieren, want de promovendus klopte Racing Genk met 5-2. Hier valt Marius Noubissi trainer Hernan Losada in de armen.
Volledig scherm
Beerschot had maandagavond alweer redenen tot vieren, want de promovendus klopte Racing Genk met 5-2. Hier valt Marius Noubissi trainer Hernan Losada in de armen. © Photo News

Promovendus Beerschot blijft verbazen en heeft nu twaalf op vijftien: “Zitten op grote roze wolk”

Na de 5-2 zege tegen Racing Genk trekt Beerschot vrijdag als tweede in de stand naar leider Charleroi. Jawel, u leest het goed: na vijf speeldagen prijkt promovendus Beerschot met twaalf op vijftien op de tweede plaats in 1A. “We zitten op een grote roze wolk”, glundert Beerschotter Joren Dom.

 1. Kamal Kharmach leefde dankzij geboorte van dochtertje dit jaar op een roze wolk: “Voor de job van ‘ouder’ zou ik ontslagen worden”
  PREMIUM

  Kamal Kharmach leefde dankzij geboorte van dochtertje dit jaar op een roze wolk: “Voor de job van ‘ouder’ zou ik ontslagen worden”

  Wie dit jaar een eindejaarsconference wilde schrijven, had héél wat stof tot inspiratie na een jaar dat ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaat. Of misschien net niét, want 2020 werd voornamelijk gedomineerd door een allesoverheersend virus. Kamal Kharmach waagde zich eraan en keert dit jaar terug met zijn tweede eindejaarconference: ‘Mag ik even? 2020'. Een perfecte aanleiding om het eens met hem te hebben over de eerste avondklok sinds de Tweede Wereldoorlog, granatengooiers en Operatie Nachtwacht, en het grootste lichtpunt in de duisternis: zijn dochtertje.
 2. Na urenlange gijzeling werknemers door geïnterneerden: directie FPC Antwerpen belooft actie

  Na urenlange gijzeling werknemers door geïnter­neer­den: directie FPC Antwerpen belooft actie

  De directie van het FPC Antwerpen belooft een nauwgezette analyse van het incident waarbij twee werknemers dinsdagnacht zijn gegijzeld door twee patiënten. Drie maanden geleden deed zich in het Forensisch Psychiatrisch Centrum ook al een gijzeling voor. “Gezien de patiëntenpopulatie zijn incidenten, hoe preventief er ook gewerkt wordt en hoezeer er ook op risicomanagement wordt ingezet, helaas niet uit te sluiten.”