‘De Algerijn’ zou opdracht hebben gegeven voor een aanslag tegen een woning aan de Albert Bevernagelei
Volledig scherm
‘De Algerijn’ zou opdracht hebben gegeven voor een aanslag tegen een woning aan de Albert Bevernagelei © Marc De Roeck

Proces bomaanslag uitgesteld: vermeende opdrachtgever ‘De Algerijn’ krijgt meer tijd om bewijs te bestuderen

Antwerpen/DeurneHet proces over de bomaanslag tegen een woning op de Albert Bevernagelei in Deurne (18 februari 2021) is nog maar eens uitgesteld. De vermeende opdrachtgever ‘De Algerijn’ vroeg en kreeg een half jaar extra tijd om de bewijzen over zijn Sky ECC-accounts te bestuderen.

 1. Moeder van voorzitter Vlaamse jeugdraad vrijgesproken voor bezit van 20 kg cocaïne, oom krijgt vier jaar cel: “Vreemd dat ze zich geen vragen heeft gesteld”

  Moeder van voorzitter Vlaamse jeugdraad vrijgespro­ken voor bezit van 20 kg cocaïne, oom krijgt vier jaar cel: “Vreemd dat ze zich geen vragen heeft gesteld”

  Mourad B., de oom van Amir Bachrouri voorzitter van de Vlaamse jeugdraad, is veroordeeld tot 4 jaar celstraf voor drugshandel. Hij had zijn voorraad van 20 kg cocaïne verstopt in de woning van Amir en zijn moeder Fatima in Antwerpen. Moeder Fatima stond mee terecht omdat zij volgens de aanklager moest geweten hebben dat er drugs in haar slaapkamer waren verstopt. De rechtbank gunt haar het voordeel van de twijfel: zij wordt vrijgesproken.
  Antwerpen
 2. Oom van voorzitter Vlaamse jeugdraad wil alleen opdraaien voor 20 kilo cocaïne in de slaapkamer: “Mijn familie heeft hier niets mee te maken”
  PREMIUM

  Oom van voorzitter Vlaamse jeugdraad wil alleen opdraaien voor 20 kilo cocaïne in de slaapkamer: “Mijn familie heeft hier niets mee te maken”

  20 kilogram. Zoveel cocaïne vond de politie in de slaapkamer van de moeder van Amir Bachrouri, voorzitter van de Vlaamse jeugdraad. Mourad B. (45), de nonkel van Amir, verklaart dat dat allemaal van hem komt. “Alleen ik wist ervan", zegt hij. Vandaag komt hij te weten welke straf hij krijgt. Opvallend: de moeder van Amir riskeert 18 maanden cel.
  Borgerhout