Zaakvoerders van Sano Thierry Huoin en Hunther Vanbeeselare met de suikervrije Antwerpse handjes, die ze vandaag lanceerden.
Volledig scherm
PREMIUM
Zaakvoerders van Sano Thierry Huoin en Hunther Vanbeeselare met de suikervrije Antwerpse handjes, die ze vandaag lanceerden. © Klaas De Scheirder

Primeur in de koekenstad: horecazaak stelt suikervrije Antwerpse handjes voor

AntwerpenIk ga naar Antwerpen en ik neem mee: een Antwerps handje! Geen snoepgoed dat onze stad meer typeert, al veranderde de receptuur sinds het ontstaan in 1934 niet meer. Tot nu. Horecazaak Sano op de Keyserlei is vanaf nu het eerste officieel erkende verkooppunt voor suikervrije Antwerpse handjes: “Minder calorierijk en beter voor de vertering”, aldus de zaakvoerders.

 1. “Nooit heb ik mijn wapen willen gebruiken tegen Brakmanis. Ik ben geen moordenaar.” Jury bepaalt vanavond of Miquel Bouterse schuldig is aan roofmoord.
  PREMIUM
  Antwerpen/Grobbendonk

  “Nooit heb ik mijn wapen willen gebruiken tegen Brakmanis. Ik ben geen moordenaar.” Jury bepaalt vanavond of Miquel Bouterse schuldig is aan roofmoord.

  De jury is officieel in beraad. 12 volksrechters zullen bepalen of de Surinaamse Miquel Bouterse (38) schuldig wordt bevonden aan de roofmoord op Ronalds Brakmanis (47) of dat het slechts ging om opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. Volgens Miquels advocaat is het zonder twijfel dat laatste. “Ik denk dat tijdens de onderhandelingen de stress en nervositeit eenvoudigweg de overhand hebben gekregen”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 3. Ongevallen met e-steps maken steeds meer slachtoffers in Antwerpen: tol lag in 2020 dubbel zo hoog als jaar voordien
  PREMIUM
  Antwerpen

  Ongevallen met e-steps maken steeds meer slachtof­fers in Antwerpen: tol lag in 2020 dubbel zo hoog als jaar voordien

  Het aantal slachtoffers van ongevallen met e-steps is in Antwerpen meer dan verdubbeld. Dat blijkt uit cijfers van de Antwerpse politie die Hicham El Mzairh, fractieleider van Vooruit, opvroeg bij de burgemeester. In 2020 vielen er 84 gewonden en helaas ook één dode. Ruim het dubbele van het jaar voordien. In 2021 ziet het voorlopige bilan er naar verluidt nog slechter uit.