De eerste editie in 2019 ontving Ampere Open Air een kleine achtduizend bezoekers.
Volledig scherm
De eerste editie in 2019 ontving Ampere Open Air een kleine achtduizend bezoekers. © Jan Steylmans

Prikken om te dansen: Antwerpen zet extra J&J-vaccins zodat jongeren zorgeloos kunnen raven op festivals Fire Is Gold en Ampere Open Air

ANTWERPENNet zoals vaccinatiecentrum Zuidoostrand Antwerpen het deed voor Sfinks Mundial XL, gaat men nu ook in Antwerpen extra prikken zetten zodat 18-plussers zorgeloos kunnen gaan feesten op festivals. “We willen zoveel mogelijk feestvarkens naar de festivals Fire Is Gold en Ampere Open Air trekken.”

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. “Het koningshuis is zot van onze auto’s”: Antwerpse Land Rover-dealer krijgt brevet van hofleverancier
  Antwerpen

  “Het konings­huis is zot van onze auto’s”: Antwerpse Land Ro­ver-dea­ler krijgt brevet van hofleveran­cier

  Wist je dat het Belgisch koningshuis een hart voor Land Rover heeft? Koning Boudewijn kocht ooit een mosterdgeel exemplaar. Koning Filip rijdt met een plug-in hybride rond. En koningin Mathilde is – toeval of niet - vanaf morgen eveneens trots Land Rover-bezitter. Allemaal dankzij de Antwerpse autohandel Jaguar Land Rover Belux, die het brevet van hofleverancier kreeg. “We hebben een uiterst vriendelijk contact met het koningshuis.”