Coördinatrice Larissa Vallons en populatiemanager Klaartje Franckx zijn volop in de weer: "We zien hier vandaag een heel divers publiek:
Volledig scherm
PREMIUM
Coördinatrice Larissa Vallons en populatiemanager Klaartje Franckx zijn volop in de weer: "We zien hier vandaag een heel divers publiek: © Klaas De Scheirder

Pop-upvaccinatiecentrum aan Spoor Noord draait op volle toeren: “Als Mozes niet naar de berg komt...”

AntwerpenDe pop-upvaccinatiecentra die eerstelijnzones van de stad organiseren, zijn een succes. Deze week werden er al 700 mensen met een dosis Johnson en Johnson geprikt , en ook vandaag kende het pop-updorp aan Park Spoor Noord een succesvolle opkomst, alle 250 dosissen werden uitgedeeld: “Dit is veel laagdrempeliger dan VacCovid aan Spoor Oost. Als de berg niet naar Mozes komt, dan gaat Mozes maar naar de berg.’”

  1. Soulful Sessions verwacht dit weekend 2.000 feestvarkens op Boeienweide: “Connectie met Schelde versterken dankzij tweede, verhoogd podium”
    ANTWERPEN

    Soulful Sessions verwacht dit weekend 2.000 feestvar­kens op Boeienwei­de: “Connectie met Schelde versterken dankzij tweede, verhoogd podium”

    Na een eerste editie met een kleine duizend bezoekers in 2019 trekt reizend feestconcept Soulful Sessions terug naar de Boeienweide op Linkeroever dit weekend. De capaciteit van het dagfestival is verdubbeld en er is een tweede podium bijgekomen vlak aan de Schelde. “We willen de prachtige skyline van Antwerpen meer dan ooit uitspelen.”