Dit najaar komen de pop-up serres naar Antwerpen.
Volledig scherm
Dit najaar komen de pop-up serres naar Antwerpen. © STYN.be

Pop-up serres komen dit najaar naar Wijnegem

WijnegemVoor een ‘indian summer’ moet je dit najaar in Wijnegem zijn. Pop-uprestaurant SERRE strijkt er van 16 september tot 30 oktober neer in Kasteel Belvédère met elf serres waar je kunt lunchen of dineren.

 1. Autistische jongeman mag na drie weken isolatie gevangenis verlaten: “Eindelijk werd onze stem gehoord”
  Antwerpen/Hoboken

  Autisti­sche jongeman mag na drie weken isolatie gevangenis verlaten: “Eindelijk werd onze stem gehoord”

  De 25-jarige Sohaib Ahalit mag na drie weken eenzame opsluiting de gevangenis van de Begijnenstraat in Antwerpen verlaten. Hij zal met een elektronische enkelband worden opgenomen in een zorginstelling. Sohaib heeft een mentale beperking en heeft gedragsproblemen. De oplossing komt er nadat zijn familie had geprotesteerd tegen de ‘middeleeuwse toestanden’ waarin Sohaib was opgesloten.
 2. Politie vindt 29.280 valse Pokémonkaarten en 500 namaaksleutelhangers op Sinksenfoor: “Als je als 8-jarige een pakje dure kaarten koopt en je kunt ze niet gebruiken, is dat zuur”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Politie vindt 29.280 valse Pokémon­kaar­ten en 500 namaaksleu­tel­han­gers op Sinksen­foor: “Als je als 8-jarige een pakje dure kaarten koopt en je kunt ze niet gebruiken, is dat zuur”

  De politie deed deze week een opmerkelijke vangst op de Sinksenfoor. In vier kermiskramen werden in totaal 2.367 namaakartikelen gevonden. In een laadruimte van een bestelwagen trof de recherche bovendien 29.280 valse Pokémonkaarten en 500 namaaksleutelhangers aan. Maar hoe herken je eigenlijk valse pokémonkaarten, die overigens niet goedkoop zijn? “Het meeste maken wij ons zorgen om de 8-jarige spelertjes.”