De nieuwe inspecteurs in het FelixPakhuis.
Volledig scherm
De nieuwe inspecteurs in het FelixPakhuis. © Politiezone Antwerpen

Politiezone Antwerpen viert vijfjarig bestaan eigen werving: “In totaal 512 inspecteurs gerekruteerd”

AntwerpenExact vijf jaar geleden besloot politiezone Antwerpen om haar rekrutering anders aan te pakken. Uit de grote behoefte aan geüniformeerd talent werd het project ‘eigen werving’ geboren. “We gingen zelf instaan voor de rekrutering en selectie van kandidaat-inspecteurs”, klinkt het.

 1. Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs historische pareltjes in Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs histori­sche pareltjes in Antwerpen

  Elke week geeft Antwerpse stadsgids en BeroepsBelg Tanguy Ottomer een prachtige foto prijs van het Antwerpen uit ver vervlogen tijden. Herken jij de plek waar Tanguy ons deze week mee naartoe neemt? Vandaag onthult hij in onze rubriek ‘Wie weet waar?’ welke plaats in Antwerpen er nu zo anders uitziet. Daarnaast geeft hij als expert ook historische feiten en weetjes over de plaats.
 1. “Iedereen die kán komen naar vaccinatiedorp, moet dat ook doen”: Antwerpen rolt strategie uit voor 466.000 mensen, mét bijzondere regeling voor wie minder mobiel is
  Antwerpen

  “Iedereen die kán komen naar vaccinatie­dorp, moet dat ook doen”: Antwerpen rolt strategie uit voor 466.000 mensen, mét bijzondere regeling voor wie minder mobiel is

  De stad Antwerpen en vier gemeenten uit de rand zetten alles op alles voor een vlekkeloze inentingscampagne in vaccinatiedorp VacCovid Spoor Oost. Voor 65-plussers en jongere risicopatiënten start die wellicht nog in maart. “We laten niemand in de steek”, drukt burgemeester Bart De Wever (N-VA) iedereen op het hart. Maar de precieze timing en snelheid hangen wel af van de levering van vaccins. Dát laatste heeft Antwerpen niet zelf in handen.
 1. Milan Vader treedt in de voetsporen van Patrick Tolhoek
  Play

  Milan Vader treedt in de voetsporen van Patrick Tolhoek

 2. Voormalige PSD-boot Koningin Emma keert terug in Zeeland
  Play

  Voormalige PSD-boot Koningin Emma keert terug in Zeeland