Volledig scherm
Illustratiebeeld: De Antwerpse politie. © Jan Aelberts

Politiekantoren gesloten op Hemelvaart

Behalve die van de Oudaan, Unolaan en Noorderlaan, zijn morgen 15 augustus alle politiekantoren gesloten voor Hemelvaart en, in Antwerpen, Moederdag. 

Het kantoor op de Noorderlaan is de hele dag en nacht open. De kantoren Oudaan in het centrum en het kantoor op de Unolaan zijn open van 9 uur tot 20.30 uur. Vrijdag 16 augustus is het opnieuw business as usual voor de Antwerpse politie. Zij maken de brug niet.

Om wachttijden te vermijden, raadt de Antwerpse politie aan eerst een afspraak te maken op hun website.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stad Antwerpen en gerechtsdeurwaarders binden samen de strijd aan tegen overmatige schuldenlast

    Stad Antwerpen en gerechts­deur­waar­ders binden samen de strijd aan tegen overmatige schulden­last

    In samenspraak met de stad ontwikkelde gerechtsdeurwaarder Modero het platform ‘One’. Dit platform bundelt de gekende schulden van klanten met structurele financiële problemen in één dossier. De klant krijgt één contactpersoon en één aangepast traject met één maandelijkse afbetaling. Doordat sneller wordt ingegrepen, moeten extra kosten vermeden worden en kan sneller gestart worden met de afbetaling van de schulden.
  2. Sascha (25) begint ecologische ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Sascha (25) begint ecologi­sche ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Van een carrièreswitch gesproken: naast zijn job bij een begrafenisondernemer startte Sascha (25) Goldstein uit Mortsel vorige week met zijn eigen 'wasservice’ The Laundry Hunter. De start-up zorgt ervoor dat de was en strijk bij mensen thuis met een bakfiets wordt opgehaald, en gewassen en gestreken terug wordt bezorgd. “Dit past perfect in het plaatje van de e-commerce die zo gangbaar is vandaag de dag.”