De politie is op zoek naar de eigenaar van deze fiets.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar de eigenaar van deze fiets. © Politiezone Antwerpen

Politie zoekt eigenaar van gestolen fiets

AntwerpenDe politie heeft dit weekend een fietsdief onderschept in de fietsparking onder het Koningin Astridplein. Hij werd gearresteerd.

 1. ‘Hear Again, Work Again’ wil mensen met gehoorverlies begeleiden naar oplossing én werk
  PREMIUM
  Antwerpen

  ‘Hear Again, Work Again’ wil mensen met gehoorver­lies begeleiden naar oplossing én werk

  Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) gaat tweehonderd volwassenen met ernstig gehoorverlies een jaar lang volgen om na te gaan hoe hun werk erdoor beïnvloed wordt en wat de impact van hoortoestellen of een cochleair implantaat is. Bedoeling van het wetenschappelijk project ‘Hear Again, Work Again’ is om mensen met gehoorverlies te begeleiden naar een hooroplossing en zo de kansen op werk te vergroten.
 2. Jean (88) werd voor 10.000 euro opgelicht door advocaat Marc G.: “Eén woord voor: achterbaks. En misschien haal ik het proces niet eens”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Jean (88) werd voor 10.000 euro opgelicht door advocaat Marc G.: “Eén woord voor: achterbaks. En misschien haal ik het proces niet eens”

  114 slachtoffers wachten al tweeënhalfjaar op het proces tegen oplichter-advocaat Marc G. (61) uit Merksem. Hij heeft zijn vroegere klanten zo’n 12 miljoen euro afhandig gemaakt. G. heeft de oplichting grotendeels bekend maar de slachtoffers hebben nog geen euro teruggezien. Oudste slachtoffer is Jean Mertens (88) die Marc G. op sluwe wijze 10.000 euro aftroggelde.