De politie is op zoek naar de eigenaar van deze fiets.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar de eigenaar van deze fiets. © Politiezone Antwerpen

Politie zoekt eigenaar van gestolen fiets

AntwerpenDe politie heeft dit weekend een fietsdief onderschept in de fietsparking onder het Koningin Astridplein. Hij werd gearresteerd.

 1. ASSISEN. Bryan Reyes del Rosario schuldig, maar niet aan doodslag: jury beslist dat Joël Ozuna de steekpartij heeft uitgelokt
  Antwerpen

  ASSISEN. Bryan Reyes del Rosario schuldig, maar niet aan doodslag: jury beslist dat Joël Ozuna de steekpar­tij heeft uitgelokt

  Na 3,5 uur beraadslagen was de jury eruit. En wel met een opmerkelijk arrest. Ze oordeelden dat Bryan Reyes del Rosario niet schuldig is aan doodslag of moord, maar aan ‘opzettelijke slagen en verwondingen zonder het oogmerk te doden, maar met de dood tot gevolg’. Een aanzienlijk minder zware aantijging. Bovendien ging de jury akkoord met de stelling van meester Damen, namelijk dat slachtoffer Joël Ozuna wel degelijk de steekpartij heeft uitgelokt door zijn gewelddadig gedrag. Del Rosario riskeert nu nog maar twee jaar gevangenisstraf.
 2. ASSISEN. Twee jaar cel voor Bryan Reyes del Rosario: “Voor de familie en kinderen van Joël Ozuna zal dit moeilijk te begrijpen zijn”
  PREMIUM
  Antwerpen

  ASSISEN. Twee jaar cel voor Bryan Reyes del Rosario: “Voor de familie en kinderen van Joël Ozuna zal dit moeilijk te begrijpen zijn”

  Met slechts een uurtje overleggen was de jury vrijdagochtend al klaar. De maximumstraf die ze Bryan Reyes del Rosario konden opleggen onder de voorwaarden van zijn veroordeling van gisteren, was twee jaar cel. Die gaven ze hem dan ook. Daarmee komt een eind aan een enerzijds banaal, maar anderzijds juridisch interessant proces. Ondanks zijn veroordeling zal del Rosario de gevangenis snel mogen verlaten.