Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Shutterstock

Politie vindt cocaïne en weegschaal bij huiszoeking verdachte (20)

AntwerpenDe politie heeft het voorbije weekend een 20-jarige dealer gearresteerd in Deurne-Noord. De jongeman had nog tevergeefs proberen vluchten. Hij werd aangehouden door de onderzoeksrechter.

 1. BASF wil “zo dicht mogelijk tegen 2030” van Antwerpen eerste klimaatneutrale site maken
  Antwerpen

  BASF wil “zo dicht mogelijk tegen 2030” van Antwerpen eerste klimaatneu­tra­le site maken

  De Duitse chemiegigant BASF wil van zijn Antwerpse productiesite, de tweede grootste in de wereld, de eerste klimaatneutrale site binnen de groep maken. Momenteel is de site in Antwerpen goed is voor ongeveer 3 procent (!) van het totale elektriciteitsverbruik in België. De plannen werden woensdag nog eens in de verf gezet tijdens het bezoek van koning Filip en koningin Mathilde aan de hoofdzetel van BASF in het Duitse Ludwigshafen.
 2. VIDEO. Motorfiets rijdt 1,5 kilometer zonder bestuurder over Antwerpse ring: hoe kan dat?
  Antwerpen

  VIDEO. Motorfiets rijdt 1,5 kilometer zonder bestuurder over Antwerpse ring: hoe kan dat?

  Op de Antwerpse Ring werden automobilisten dinsdagmiddag getrakteerd op een eigenaardig tafereel. Verschillende bestuurders zagen namelijk een motor voorbij rijden... zonder bestuurder. Het spektakel levert merkwaardige beelden op. Ondertussen heeft de politie laten weten dat de bestuurder ongeveer 1,5 kilometer eerder ten val was gekomen, toen hij over een paar metalen buizen was gereden. Maar hoe kan het dat zijn tweewieler dan nog rustig doorrijdt? Onze motorexpert legt het uit.