Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan Aelberts

Politie treft drie heroïnegebruikers aan in woning

AntwerpenDe politie heeft het voorbije weekend een 58-jarige man gearresteerd die samen met twee andere personen heroïne gebruikte in zijn woning op het Kiel. Hij werd na voorleiding bij de onderzoeksrechter aangehouden.

  1. Wie is Silvio Migliore (25)? Beginnend acteur die vrouwenharten sneller doet slaan: “Trots dat ze voor een nieuwe productie mij verkiezen boven Matteo Simoni”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Wie is Silvio Migliore (25)? Beginnend acteur die vrouwenhar­ten sneller doet slaan: “Trots dat ze voor een nieuwe productie mij verkiezen boven Matteo Simoni”

    “Ik heb vandaag mijn eerste handtekening gegeven”, glundert Silvio Migliore (25) uit Deurne. De casanova met Servisch-Italiaans bloed schittert vanavond in de nieuwe Play4-serie ‘De Redders’. Als model schuwt hij de camera niet, en misschien herkent u hem nog van het programma Celebs Gaan Daten, waarin hij op stap ging met ex-miss België Justine De Jonckheere (29): “Een vriend pushte me om eraan deel te nemen. Ik heb spijt dat ik mijn ziel verkocht aan reality-tv.”