Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Politie schrijft voor 5.600 euro aan boetes uit in één dag

De lokale politie controleerde maandag heel de dag door op foutparkeerders en andere verkeersovertredingen. 22 bestuurders werden beboet voor bellen achter het stuur, één van hen had zijn gsm zelfs in beide handen. Twee bestuurders negeerden het rode licht. 26 foutparkeerders krijgen een GAS-boete in de bus. Bij vijf bestuurders werd de boete onmiddellijk geïnd wegens parkeren in een voetgangerszone, twee bestuurders parkeerden op het trottoir. Het verkeersondersteuningsteam hield toezicht in burger om de pakkans te vergroten. In totaal werd voor meer dan 5.600 euro aan boetes uitgeschreven.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. VIDEO. Antwerpse Schelde opnieuw wat properder dankzij 1.000 Antwerpenaars en Clean Up

    VIDEO. Antwerpse Schelde opnieuw wat properder dankzij 1.000 Antwerpe­naars en Clean Up

    Een duizendtal mensen staken zaterdag de handen uit de mouwen om samen afval te rapen langs de Schelde in het kader van River Cleanup. Kilo’s sigarettenpeuken, honderden flesjes en blikjes, isomo, etensverpakking, drugspuiten en afval van schepen werd gevonden op slechts enkele uren tijd. Afval dat anders in onze zeeën en oceanen terecht zou komen. “Belangrijker dat opruimen is het bewustmakingsproces”, klinkt het bij de organisatie.
  2. Beschikbare bouwgronden slinken: Antwerpse vastgoedspeler Antonissen Development Group trekt naar Luxemburg

    Beschikba­re bouwgron­den slinken: Antwerpse vastgoed­spe­ler Antonissen Develop­ment Group trekt naar Luxemburg

    Nu het aantal beschikbare bouwgronden in België zienderogen slinkt, kijken steeds meer Belgische vastgoedspelers en -investeerders over de grens, richting Luxemburg. Die markt boomt als nooit tevoren. Dat blijkt uit een marktanalyse die Antonissen Development Group heeft gemaakt om zijn eerste stappen op de Luxemburgse markt voor te bereiden. De Antwerpse vastgoedspeler breidt dan ook zijn activiteiten uit en huurt daarvoor zelfs een nieuw kantoor in de Luxemburgse hoofdstad.