De politie kon het voertuig klemrijden aan afrit Deurne en doorzocht het met een drugshond.
Volledig scherm
De politie kon het voertuig klemrijden aan afrit Deurne en doorzocht het met een drugshond. © Marc De Roeck

Politie rijdt opníeuw wagen klem op Antwerpse Ring en opníeuw zijn er drugs in het spel

De lokale politie heeft zondagavond een verdacht voertuig klemgereden op de Ring rond Antwerpen. De bestuurder ging op de vlucht van een routinecontrole en kon aan de afrit aan het Sportpaleis klemgereden worden door de politie. De chauffeur verzette zich hevig maar kon overmeesterd worden. In zijn wagen vond de politie drugs.

  1. Kinderwens vzw opent Antwerpse afdeling: “Nog te weinig aandacht voor verdriet van mensen die geen kind kunnen krijgen”

    Kinderwens vzw opent Antwerpse afdeling: “Nog te weinig aandacht voor verdriet van mensen die geen kind kunnen krijgen”

    Naar aanleiding van moederdag - in Antwerpen op 15 augustus - lanceert Kinderwens vzw een nieuw Kinderwensteam dat zich in de provincie Antwerpen zal buigen over de vragen van Antwerpenaren met een kinderwens. Het team bestaat uit een psychologe, een seksuologe, een vroedvrouw en een diëtiste. “Ondanks alle goede bedoelingen en kaarsjes die gebrand worden, voel je je als wensouder soms heel eenzaam”, klinkt het.
  2. Antwerpse adviesraad niet te spreken over ‘paniekerige communicatie’ coronamaatregelen: “Geef horeca en winkels inspraak”

    Antwerpse adviesraad niet te spreken over ‘paniekeri­ge communica­tie’ coronamaat­re­ge­len: “Geef horeca en winkels inspraak”

    De Beleidsadviesraad, een adviesorgaan van de stad Antwerpen waarin het economische middenveld vertegenwoordigd is, is niet te spreken over de “paniekerige communicatie en een aanpak in fases of per zone” van de meest recente coronamaatregelen. Die hebben een grote impact op de retail en horeca, klinkt het, en zijn dus nefast voor ondernemers. De adviesraad wil in de toekomst betrokken worden bij het nemen van maatregelen.