Agenten met machinepistool in de aanslag wachten de gasten van het congres op.
Volledig scherm
Agenten met machinepistool in de aanslag wachten de gasten van het congres op. © Jasper Van der Schoot

Politie pakt uit op eigen SHIELD-congres

AntwerpenVandaag vindt in het Lindner-hotel op het Mediaplein het tweede Antwerpen SHIELD-congres plaats. Passanten in de buurt van het Centraal Station keken wel even op toen zij aan de ingang van het hotel een patrouille zwaarbewapende agenten en anti-terreurhekken opmerkten.  Op het congres spreken enkele buitenlandse gasten voor wie deze extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn. 

  1. ASSISEN. “Ja, ik had een mes bij. Ongeveer zo groot als mijn onderarm”: wat was rol van Joëls liefdesrivaal tijdens dodelijke 22 seconden?
    PREMIUM
    Antwerpen

    ASSISEN. “Ja, ik had een mes bij. Ongeveer zo groot als mijn onderarm”: wat was rol van Joëls liefdesri­vaal tijdens dodelijke 22 seconden?

    Een langverwacht moment in het assisenproces tegen Bryan Reyes del Rosario: het verhoor van Ezequiel S.V., bijgenaamd ‘Bebo’. Hij was tenslotte de liefdesrivaal die het aan de stok had met Joël Ozuna, niet Reyes del Rosario. Maar ook na het verhoor van Bebo bleef de assisenzaal met een pak vragen achter, tot ergernis van de voorzitter. “Moet ik u eraan herinneren dat u onder eed staat, meneer?”