Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Politie pakt twee illegalen op

Het wijkteam Stuivenberg van de lokale politie heeft samen met de douane een controle gehouden op passerend verkeer aan Park Spoor Oost. 125 wagens en 141 personen werden gecontroleerd. Twee illegalen werden bestuurlijk gearresteerd. Twee keer werd vastgesteld dat er drugs gebruikt werd en gereden werd. Eén persoon reed zonder kentekenbewijs. Twee wagens waren niet verzekerd. Drie personen reden met een voorlopig rijbewijs maar hadden tegen de regels in passagiers aan boord. Een andere leerling-bestuurder reed rond zonder een sticker ‘L’. Drie voertuigen waren niet gekeurd. Drie personen reden zonder rijbewijs rond. Twee kinderen zaten niet op het verplichte kinderstoeltje. Er werd ook 10.000 euro aan boetes geschreven door Douane en Accijnzen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse dames schrijven survivalgids 
‘(Over)leven op Tinder’: “Je ontmoet zo’n 11 types online. Pas vooral op voor de ‘weirdo’”
    PREMIUM

    Antwerpse dames schrijven survival­gids ‘(Over)leven op Tinder’: “Je ontmoet zo’n 11 types online. Pas vooral op voor de ‘weirdo’”

    Laura Janssens (29) en Julie Vranckx (26) geven tips en tricks voor wie een stap zet in de wereld van het online daten in hun nieuwe boek ‘(Over)leven op Tinder’. Met verhalen over types die je tegenkomt tijdens het swipen en over flessen in een achterwerk werkt het duo op de lachspieren. Illustratrice Laura is geen onbekende. Haar doldwaze cartoons onder de noemer ‘Niet Nu Laura’ zijn een hit op sociale media en bereikten zelfs al de actrice Reese Witherspoon.