De politie vond sporen die wijzen op een schietpartij.
Volledig scherm
De politie vond sporen die wijzen op een schietpartij. © Marc De Roeck

Politie onderzoekt mogelijk schietincident (met alarmpistool) op Linkeroever

De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijk schietincident op Linkeroever zondagavond. Een getuige hoorde vier schoten en een wagen die met gierende banden wegreed, maar slachtoffers of daders werden er niet aangetroffen. Mogelijk is er geschoten met een alarmpistool. 

 1. Voor een culinaire topbeleving bij je thuis: vijf adresjes voor takeaway in Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Voor een culinaire topbele­ving bij je thuis: vijf adresjes voor takeaway in Antwerpen

  Elke dag koken nu de restaurants gesloten zijn? Het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig bieden veel restaurants nog takeaway aan voor wie zelf koken even beu is én daarbij de lokale horeca wil steunen. Wij lijsten vijf restaurants in Antwerpen op die met plezier een heerlijke maaltijd voor jou en je gezin bereiden. Hun initiatief en dat van vele andere Vlaamse horeca-uitbaters vind je nu ook terug op www.hln.be/helpdehoreca.
 2. ‘Coronazitting’ in politierechtbank deel 2: ‘diefstal of inbreuk op het uitgaansverbod?’
  Antwerpen

  ‘Coronazit­ting’ in politie­recht­bank deel 2: ‘diefstal of inbreuk op het uitgaans­ver­bod?’

  Ook vanochtend had de politierechtbank werk genoeg met de uiteenlopende corona-dossiers die zich de afgelopen 6 maanden hebben opgestapeld. Evenwel gaf het leeuwendeel van de verdachten verstek, net zoals gisteren, en moest het gros van de uitspraken dan ook in hun afwezigheid gedaan worden. Enkele verdachten toonden hun gezicht wel, wat hier en daar tot interessante situaties leidde.