Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Politiezone Antwerpen

Politie onderschept leverancier van dealer: “Bij huiszoekingen werden drugs en 18000 euro cash geld gevonden”

MerksemDe politie heeft zaterdag in Merksem een 16-jarige bromfietser betrapt met 40 dosissen cocaïne. De politie arresteerde ook de persoon van wie hij de drugs had aangekocht en zijn chauffeur.  

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Eerste Zeeuwse mosselen komen aan in Antwerpen, en zelfs Gers Pardoel was erbij om te proeven
  Antwerpen

  Eerste Zeeuwse mosselen komen aan in Antwerpen, en zelfs Gers Pardoel was erbij om te proeven

  Het zijn eens niet Sinterklaas en zijn pieten die feestelijk aanmeren in Antwerpen, maar wel de eerste Zeeuwse mosselen. Marineau, het vis- en zeevruchtenrestaurant en dito viswinkel van horeca-ondernemer Wim Van der Borght, strikte een heuse Mosselkotter-boot om de eerste oogst Zeeuwse mosselen aan land te brengen in Antwerpen. Zelfs mosselfan Gers Pardoel was erbij om de eerste mossel te proeven.
 3. Rechter fluit procureur terug in Sky ECC-zaken tegen drugsbaron ‘Dikke Nordin’ en co: “Dossiers zijn onvolledig, zo kan ik niet oordelen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Rechter fluit procureur terug in Sky ECC-zaken tegen drugsbaron ‘Dikke Nordin’ en co: “Dossiers zijn onvolledig, zo kan ik niet oordelen”

  De Sky ECC-dossiers tegen kopstukken uit het Antwerpse drugsmilieu zoals Nordin El Hajjioui, Younes El B. en Omar G. zijn onvolledig. De rechter kan onmogelijk oordelen over schuld en bestraffing. De dossiers bevatten te weinig info over hoe politie de Sky ECC-chatberichten heeft gekraakt en geïnterpreteerd. De rechter stuurde de procureur weg met een fameuze vakantietaak: “Vervolledig de dossiers en dan wil ik vanaf 7 oktober de zaken opnieuw bekijken.”