De man werd betrapt met een gestolen fiets in de Carnotstraat.
Volledig scherm
De man werd betrapt met een gestolen fiets in de Carnotstraat. © Google Maps

Politie kan gestolen plooifiets nog vóór melding diefstal teruggeven

AntwerpenDe politie heeft deze week een illegale man betrapt met een gestolen plooifiets. Hij had die voor slechts 150 euro aangekocht. De fiets werd teruggegeven aan de eigenaar.

  1. Voormalig personeel Intensieve Zorgen opgeroepen voor tijdelijke covidafdeling in ZNA: “Een noodzaak, maar fijn dat we kunnen helpen”
    Antwerpen

    Voormalig personeel Intensieve Zorgen opgeroepen voor tijdelijke covidafde­ling in ZNA: “Een noodzaak, maar fijn dat we kunnen helpen”

    Met 18 zijn ze, de voormalige IZ-verpleegkundigen die terugkeren naar hun job van weleer. Om voldoende bedden voor ernstig zieke covidpatiënten te voorzien, opent Ziekenhuis Netwerk Antwerpen dinsdag in ZNA Middelheim een tijdelijke covidafdeling. Het personeel werd op twee dagen tijd gevonden bij de administratieve takken van het ZNA: Wim (45) en Sonja (44) hebben allebei jaren ervaring op Intensieve Zorgen, maar zullen hun huidige job de komende maand combineren met de zorg voor covidpatiënten. “Patiënten verzorgen zit nog in de vingers”, klinkt het.