Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Klaas De Scheirder

Politie in burger krijgt drugs aangeboden: twee dealers gearresteerd

AntwerpenDe politie heeft het voorbije weekend drie dealers gevat in het stadscentrum. Een van hen was slechts 16 jaar. Zijn geld, de drugs en de brommer werden in beslag genomen.

 1. Oplichter wordt zelf in zijn blootje gezet op Kalmthoutse Heide: wraaknemers riskeren 10 maanden celstraf
  PREMIUM

  Oplichter wordt zelf in zijn blootje gezet op Kalmthout­se Heide: wraakne­mers riskeren 10 maanden celstraf

  Een oplichter een koekje van eigen deeg geven. Dat was het plan van twee zestigers uit Essen die vorige zomer door een Nederlandse praatjesmaker voor 5.000 euro werden opgelicht. Zij lokten de oplichter mee naar de Kalmthoutse Heide en maakten met enkele carnavalsattributen een vernederend filmpje. De openbare aanklager vorderde tien maanden cel tegen de twee zestigers: “Het recht in eigen handen nemen kunnen wij niet toestaan.”
  Antwerpen
 2. Brainbridge rekruteert al kwarteeuw IT-experten voor waaier aan bedrijven: “Juiste talent vinden is dubbel zo moeilijk als vijf jaar geleden”

  Brainbrid­ge rekruteert al kwarteeuw IT-experten voor waaier aan bedrijven: “Juiste talent vinden is dubbel zo moeilijk als vijf jaar geleden”

  Een moeilijke start hoeft een stralende toekomst niet in de weg te staan: het Antwerpse bedrijf Brainbridge geldt na 25 jaar als een belangrijk speler in de rekrutering van IT-experten voor een waaier aan bedrijven. Maandag werd dat met de medewerkers gevierd. “Je moet avontuurlijk durven te zijn. Soms lukt een project niet en moet je dat óók aanvaarden”, zegt oprichter en algemeen directeur Peter Wens.
  Antwerpen