Illustratiebeeld Politie Antwerpen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld Politie Antwerpen. © rv

Politie controleert plaatsen met overlast: verschillende hoeveelheden drugs in beslag genomen

Verschillende wijkteams van de Antwerpse politie hielden het voorbije weekend toezicht op verschillende plaatsen die gekend zijn voor overlast. In Hoboken en op het Kiel werd drugs in beslag genomen.

 1. Juwelenhuis Ruys is sinds dit jaar beschermd als monument: “40 achterkleinkinderen in familie maar niemand wil zaak overnemen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Juwelen­huis Ruys is sinds dit jaar beschermd als monument: “40 achter­klein­kin­de­ren in familie maar niemand wil zaak overnemen”

  Wie door de Antwerpse binnenstad kuiert, treft hier en daar nog enkele authentieke, karaktervolle winkelpanden aan. Jammer genoeg verdwijnen ze steeds meer uit het straatbeeld om plaats te maken voor grotere ketens. Gelukkig wisten een aantal vaste waarden de tand des tijds te doorstaan. In deze reeks brengen we een nostalgische toer achter de schermen van deze overgebleven parels. Na een bezoek aan ’t Pantoffeltje, ganterie Boon, bakkerij Goossens en In’t Zonneke gaan we langs bij de prachtige juwelierszaak van de familie Ruys.
 2. Gemeenteraad over gruwelmoord op Franse leraar: “In Antwerpen lopen 17.500 Paty’s rond. Het onderwijs moet zich niet laten afschrikken”
  Antwerpen

  Gemeente­raad over gruwel­moord op Franse leraar: “In Antwerpen lopen 17.500 Paty’s rond. Het onderwijs moet zich niet laten afschrik­ken”

  Het Antwerps stadsbestuur zal deze week een brief bezorgen aan de Franse ambassadeur waarin het de barbaarse moord op de Franse leraar Samuel Paty streng veroordeelt. Een rouwregister of een projectie van de leraar op een bekend gebouw komt er niet. Sam Van Rooy, fractieleider van Vlaams Belang, had die vraag op de gemeenteraad aan Bart De Wever (N-VA) voorgelegd.