Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Klaas De Scheirder

Politie belt ziekenwagen voor hevig verbrande dronken man

AntwerpenHet wijkteam hield zondag toezicht in de binnenstad. Daarbij werden zes bestuurders geverbaliseerd en twee voertuigen getakeld.

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Man (45) neergestoken door nieuwe vriend (42) van ex toen hij wellicht zoon kwam ophalen: slachtoffer op straat overleden
  Antwerpen

  Man (45) neergesto­ken door nieuwe vriend (42) van ex toen hij wellicht zoon kwam ophalen: slachtof­fer op straat overleden

  Een 45-jarige man uit Ekeren is donderdag omstreeks 17 uur overleden na een steekpartij in de Twee Netenstraat, op de Antwerpse Dam. Het slachtoffer belde zelf nog het noodnummer, maar alle hulp kwam te laat. De politie kon een 42-jarige verdachte met de Nederlandse nationaliteit oppakken. Volgens getuigen ging het om een conflict in de relationele sfeer.