Mohamed Azzaoui
Volledig scherm
Mohamed Azzaoui © RV / rv

Pizza als lunch en Netflix kijken zo veel als hij wou: gegijzelde Mohamed ‘De Schedel’ Azzaoui na maand vrijgelaten

Mohamed Azzaoui (49) is vrijgelaten door zijn ontvoerders nadat hij een maand geleden gekidnapt werd aan het Total-tankstation in Waarloos. Hij werd geblinddoekt afgezet in een buurt waar zijn familie verbleef. De man is in goede gezondheid. Volgens bronnen uit zijn omgeving beseften de ontvoerders dat de Antwerpse ex-portier verward werd met een andere drugscrimineel die er met 1,2 ton cocaïne vandoor zou zijn.

  1. Drugsuithaling loopt niet zoals gepland, even later vindt er wilde schietpartij plaats in hartje Antwerpen: “Zes keer geschoten, maar telkens in de lucht”
    PREMIUM

    Drugsuitha­ling loopt niet zoals gepland, even later vindt er wilde schietpar­tij plaats in hartje Antwerpen: “Zes keer geschoten, maar telkens in de lucht”

    Het Openbaar Ministerie heeft woensdag zes jaar cel gevorderd tegen drie mannen die vorige zomer betrokken waren bij een schietpartij op het Astridplein in hartje Antwerpen. Aanleiding zou een fout gelopen uithaling in het drugsmilieu zijn geweest. Bij het incident, dat als een moordpoging werd gekwalificeerd, raakte niemand gewond. “Ja, mijn cliënt heeft geschoten, maar hij wou enkel dat ze hem met rust lieten.”
    Antwerpen