De chef-kok H.K. betwist dat hij geld uit de kassa heeft gestolen van zijn vroegere werkgever Finjan.
Volledig scherm
De chef-kok H.K. betwist dat hij geld uit de kassa heeft gestolen van zijn vroegere werkgever Finjan. © rr

Pitabar pikt ontslagen chef-kok van concurrent Finjan in

De gewezen chef-kok H.K. van de bekende pitabar Finjan is na zijn vrijlating bij een concurrende pitabar aan de slag gegaan. Finjan ontsloeg hem op verdenking van huisdiefstal. Chef-kok H.K. ontkent die aantijgingen. Zijn nieuwe werkgever vindt dat “iedereen een tweede kans verdient, zolang hij niet is veroordeeld.” 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”