Volledig scherm
Bibliotheek Permeke op het De Coninckplein. © Klaas De Scheirder

Pianisten spelen zes uur lang non-stop muziek op De Coninckplein

De bibliotheek Permeke organiseert zondag een pianomarathon. Van 10 tot 16 uur zal er op het De Coninckplein non-stop muziek gespeeld worden.

Heel wat muzikanten, amateurs en professionals, zullen elkaar achter de piano afwisselen zodat er zes uur lang geen minuut stilte valt over het De Coninckplein. Behalve de concertzaal in open lucht, kunnen bezoekers ook snuisteren tussen duizenden boeken en strips op het Strip- en Boekenplein. Voor 1 euro al kan je er onder andere boeken uit de bib kopen.

De toegang is gratis.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Clash tussen Groen en N-VA over bouwplannen Pelikaanstraat: meerderheid in district gebroken in tumultueuze districtsraad

    Clash tussen Groen en N-VA over bouwplan­nen Pelikaan­straat: meerder­heid in district gebroken in tumultueu­ze districts­raad

    Groen heeft maandagavond in de Antwerpse districtsraad de meerderheid waarvan het zelf deel uitmaakt aan flarden geschoten. De partij kreeg de steun van sp.a, PVDA en D-SA. Twistpunt was het voorontwerp van het RUP Pelikaan. In mensentaal: de bouwplannen voor de braakliggende ‘stadskanker’ aan de Pelikaanstraat. Er vertrekt nu een negatief advies naar de stad. Sp.a zal ook in het stadscollege strijden voor een beter ontwerp.