Kristof Geens.
Volledig scherm
Kristof Geens. © Brandweer Zone Antwerpen

PFOS-vervuiling in en rond brandweerterreinen: stad Antwerpen heeft enkel probleem met kazerne Lillo

AntwerpenEr zijn in Antwerpen geen woonzones rond brandweerkazernes waar te hoge concentraties PFOS in de grond zitten. Dat blijkt uit een brief van de Vlaamse regering aan de Antwerpse burgemeester met informatie over PFOS en blusschuim.  Enkel brandweerpost Lillo, aan de Scheldelaan in havengebied, heeft mogelijk een probleem.

  1. Geen medaille, wel champagnedouche voor Belgian Lion Nick Celis (32): “Indrukwekkend hoe hij job als notaris combineert met topbasketbal”
    PREMIUM

    Geen medaille, wel champagne­dou­che voor Belgian Lion Nick Celis (32): “Indrukwek­kend hoe hij job als notaris combineert met topbasket­bal”

    Twee keer verliezen op één dag, dat pikt. Toch mogen de Belgium Lions met hun vierde plaats op de Olympische Spelen in Tokyo zeker trots zijn. Het 3x3 basketbalteam was in de discipline het enige amateurteam waarvan elk lid er nog een vaste job op nahoudt. Het Laatste Nieuws ging langs bij de collega’s van de bezieler van het team én notaris Nick Celis (32): “Na elke match spoot de champagne van trots in het rond.”