In het containerpark Borgerhout aan de Noordersingel vatte een perscontainer donderdag in de late avond vuur.
Volledig scherm
In het containerpark Borgerhout aan de Noordersingel vatte een perscontainer donderdag in de late avond vuur. © Marc De Roeck

Perscontainer in lichterlaaie in containerpark Borgerhout

BorgerhoutOm iets voor 22.30 uur is een brand ontstaan in het containerpark Borgerhout aan de Noordersingel. Een perscontainer vatte er vuur. De brandweer laten weten dat de brand volledig is geblust.

 1. Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaargewond
  ANTWERP PRIDE

  Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaarge­wond

  Het Love United Festival op de Zuiderkaaien, afsluiter van de Antwerp Pride, is gisterenavond rond half tien verstoord door een incident. Een man en een vrouw werden er plots onwel na een overdosis. De man werd daar gereanimeerd en is in kritieke toestand afgevoerd. “Mogelijk gaat het om een drugsgerelateerd ongeval, maar dat is nog niet zeker. We hebben de muziek even stilgelegd en ons publiek gewaarschuwd voor de gevaren”, zegt de organisatie. Volgens de politie gaat het vrijwel zeker om een overdosis.
 2. Hoe een koffiecontainer vol cocaïne leidde tot zes schoten in hartje Antwerpen: twee verdachten opgepakt
  PREMIUM

  Hoe een koffiecon­tai­ner vol cocaïne leidde tot zes schoten in hartje Antwerpen: twee verdachten opgepakt

  Voor de derde keer deze week heeft er in Antwerpen een schietpartij plaatsgevonden, voor de derde keer situeert die zich in het drugsmilieu. Vorige nacht vielen er plots zes schoten in het hartje van de stad, nabij de ingang van de Zoo en het Centraal Station. De twee personen die werden gearresteerd leidden de speurders iets verderop naar een koffiecontainer met cocaïne, waar eerder het spel op de wagen zou hebben gezeten.