FPC Antwerpen.
Volledig scherm
FPC Antwerpen. © Klaas De Scheirder

Patiënt probeert tevergeefs te ontsnappen uit FPC in Antwerpen en raakt lichtgewond

Een patiënt heeft donderdagmiddag geprobeerd te ontsnappen uit het Forensisch Psychiatrisch Centrum in Antwerpen. Weliswaar zonder succes.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. Koninklijk Atheneum doet dit weekend dienst als feestlocatie met dj Nico Morano: “Vijf uur lang egoïstisch mijn eigen ding doen in prachtige zaal”

  Koninklijk Atheneum doet dit weekend dienst als feestloca­tie met dj Nico Morano: “Vijf uur lang egoïstisch mijn eigen ding doen in prachtige zaal”

  Feest vieren op unieke locaties of venues die absoluut niet met dansen geassocieerd worden. Dat is het concept achter ‘Ontourage’ van de bekende house-dj Nico Morano (42). Dit weekend passeert hij de prachtige Zaal AthenA van het Koninklijk Atheneum Antwerpen, die volledig in vlammen opging twintig jaar terug. “Feestvarkens willen meer dan ooit beleving, ze willen elke keer iets anders zien, dat bieden we aan met Ontourage.”
  Antwerpen