PICI pasta opent een tweede restaurant in de Muntstraat.
Volledig scherm
PICI pasta opent een tweede restaurant in de Muntstraat. © rv

Pastarestaurant Pici opent tweede locatie in Muntstraat

AntwerpenDeze maand opende pastarestaurant Pici de deuren in de Antwerpse Muntstraat, met een groot terras op het Munthof. Het restaurant had al een populaire eerste vestiging op de Dageraadplaats, ook in de Muntstraat staan er dagverse pasta’s met biologische groenten op het menu. 

  1. 
Zoo in de bres voor goudkopleeuwapen in Braziliaans regenwoud: “Om de aapjes te helpen moeten we eigenlijk de chocolade-industrie redden”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Zoo in de bres voor goudkop­leeuw­a­pen in Brazili­aans regenwoud: “Om de aapjes te helpen moeten we eigenlijk de chocolade-industrie redden”

    ZOO Antwerpen is niet alleen bekommerd om het welzijn van dieren in hun eigen dierentuin, ze doet ook over de hele wereld onderzoek om soorten beter te kunnen beschermen. Door de ontbossing van het Braziliaanse regenwoud bijvoorbeeld wordt het leefgebied van goudkopleeuwapen steeds kleiner. Dankzij onderzoek van Kristel De Vleeschouwer (49) van ZOO Antwerpen blijkt dat de dieren wél kunnen overleven wanneer cacaotelers de hoge bomen op hun plantages laten staan. Er is nu een plan uitgewerkt om de beestjes meer kansen te bieden.