Met vertraging maar donderdagmiddag is de gloednieuwe ondergrondse parking Steendok aan de Gedempte Zuiderdokken geopend. De parking biedt plaats aan 900 wagens en nog eens 126 fietsen.
Volledig scherm
Met vertraging maar donderdagmiddag is de gloednieuwe ondergrondse parking Steendok aan de Gedempte Zuiderdokken geopend. De parking biedt plaats aan 900 wagens en nog eens 126 fietsen. © Klaas De Scheirder

Parking Steendok officieel geopend, nu kunnen ook werken aan Park Dok Zuid van start gaan

AntwerpenMet vertraging maar donderdagmiddag is de gloednieuwe ondergrondse parking Steendok aan de Gedempte Zuiderdokken geopend. De parking biedt plaats aan 900 wagens en nog eens 126 fietsen. Met de oplevering van de parking kan er nu ook werk gemaakt worden van het park dat boven op de parking komt. 

  1. GETEST. Drie kerstwinkels in het centrum van Antwerpen. Waar staan de blikvangers? En wie scoort best qua sfeer?  “Alsof je bij de Kerstman thuis op bezoek mag”
    PREMIUM
    Antwerpen

    GETEST. Drie kerstwin­kels in het centrum van Antwerpen. Waar staan de blikvan­gers? En wie scoort best qua sfeer? “Alsof je bij de Kerstman thuis op bezoek mag”

    Nu we met z’n allen weer meer thuis zitten, lijkt een warme kerstsfeer in de living eens zo aantrekkelijk. Het Laatste Nieuws bezocht en beoordeelde de drie kerstwinkels bij uitstek in de koekenstad voor u. Hoeveel kost een kerststal tegenwoordig? Waar staan de blikvangers? En zijn die felle witlichten wel gewenst in een kerstwinkel? “De valse sfeerhaard heeft alvast haar doel gemist.”