Een archiefbeeld van de Cultuurmarkt uit 2017.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van de Cultuurmarkt uit 2017. © Foto Dirk Laenen

Pantoffels gooien op Antwerpse Cultuurmarkt

175 cultuurhuizen stellen op zondag 25 augustus hun nieuwe programma voor op de Cultuurmarkt in de Antwerpse binnenstad. 

Onder meer de Belgische Improvisatie Liga (BIL) zal er de bezoekers alle info over wat het net doet, welke workshops het organiseert en hoe het nieuwe seizoen er zal uitzien. BIL zal op de Cultuurmarkt ook een gratis voorstelling geven. En toch nog steeds opvallend: als de voorstelling van BIL u niet aanstaat, mag u met pantoffels gooien. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Daar zijn de zomerbars! Hier kan je de komende weken terecht voor dé ultieme zomerervaring in eigen stad
  PREMIUM

  Daar zijn de zomerbars! Hier kan je de komende weken terecht voor dé ultieme zomererva­ring in eigen stad

  Hoera! De horeca mag opnieuw de deuren openen en dat betekent dat ook de verschillende Antwerpse zomerbars opnieuw opstarten. Sommige in een light versie, andere proberen dan weer de coronacrisis even te vergeten door zoveel mogelijk de authentieke beleving te garanderen maar allemaal stellen ze de veiligheid van hun klanten voorop. Wij maakten een overzicht waar je vanaf maandag opnieuw terecht kan voor die ultieme zomerbeleving in de stad.
 2. Zoo Antwerpen verwelkomt begin juli twee Afrikaanse witte neushoorns: “Zonder de inspanningen van dierentuinen zou deze soort niet meer bestaan”

  Zoo Antwerpen verwelkomt begin juli twee Afrikaanse witte neushoorns: “Zonder de inspannin­gen van dierentui­nen zou deze soort niet meer bestaan”

  Begin juli verwelkomt de Zoo Antwerpen voor het eerst in decennia opnieuw twee neushoorns. Het gaat om twee mannetjes die overkomen uit een andere Europese zoo. De kolossale dieren zijn een buitenkans voor de Antwerpse wetenschappers van de zoo om de dieren te bestuderen. Voor de komst van de twee neushoorns moet het voormalige Rundergebouw wel volledig aangepast worden: een stevige betonnen vloer en hekwerk zijn nodig en ook de toegangspoorten moeten verhoogd en verbreed worden.