Volledig scherm
Een archiefbeeld van de Cultuurmarkt uit 2017. © Foto Dirk Laenen

Pantoffels gooien op Antwerpse Cultuurmarkt

175 cultuurhuizen stellen op zondag 25 augustus hun nieuwe programma voor op de Cultuurmarkt in de Antwerpse binnenstad. 

Onder meer de Belgische Improvisatie Liga (BIL) zal er de bezoekers alle info over wat het net doet, welke workshops het organiseert en hoe het nieuwe seizoen er zal uitzien. BIL zal op de Cultuurmarkt ook een gratis voorstelling geven. En toch nog steeds opvallend: als de voorstelling van BIL u niet aanstaat, mag u met pantoffels gooien. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Luchthaven wil geen torens tot 100 meter aan Pelikaanstraat: “Maximaal 57 meter”

    Luchthaven wil geen torens tot 100 meter aan Pelikaan­straat: “Maximaal 57 meter”

    De Antwerpse luchthaven ziet torens tot 100 meter hoog aan de Pelikaanstraat niet zitten. “Het advies van de luchthaven stelt dat de hoogte maximaal 56,86 meter mag bedragen”, zegt het kabinet van schepen van Stadsontwikkeling Annick De Ridder (N-VA). “We gaan nu bekijken wat dit voor het ruimtelijk plan (RUP) betekent. We zullen er in elk geval alles aan doen om dit braakliggende gebied aan te pakken.”
  2. ‘Waterplan’ moet stad wapenen tegen droogte, hitte en wateroverlast

    ‘Waterplan’ moet stad wapenen tegen droogte, hitte en waterover­last

    Een internationaal team van ontwerpers en ingenieurs heeft na anderhalf jaar analyse een ‘Waterplan’ uitgewerkt voor Antwerpen. Dat maakte schepen voor Openbaar Domein Claude Marinower (Open Vld) vrijdag bekend. Het plan reikt oplossingen aan om de stad te beschermen tegen wateroverlast én droogte. Op korte termijn zal er veel meer aandacht gaan naar het verstandig gebruik van hemelwater op wijk- en straatniveau.