Beelden van een bewakingscamera waarop de dader te zien is, werden gisteren vrijgegeven in VTM-programma Faroek Live.
Volledig scherm
Beelden van een bewakingscamera waarop de dader te zien is, werden gisteren vrijgegeven in VTM-programma Faroek Live. © Faroek Live, VTM

Overvalster apotheek opgepakt dankzij Faroek Live

De Antwerpse politie heeft de vermoedelijke overvalster van apotheek Van de Peer uit Edegem opgepakt dankzij het VTM-opsporingsprogramma Faroek Live. Het gaat om een 37-jarige vrouw.

0 reacties

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Ex-manager van chemisch bedrijf bestelt duizenden liters mazout terwijl firma die niet nodig heeft: “Hij stelde tientallen valse facturen op”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Ex-manager van chemisch bedrijf bestelt duizenden liters mazout terwijl firma die niet nodig heeft: “Hij stelde tientallen valse facturen op”

  Het Antwerps parket heeft maandagochtend twee jaar cel met uitstel geëist tegen Werner O. De voormalige plantmanager van een chemisch bedrijf in de Antwerpse haven wordt door zijn vroegere werkgever ervan beschuldigd talloze facturen te hebben vervalst voor producten, zoals mazout, die het bedrijf helemaal niet nodig had. Zo zou hij buiten de boekhouding om duizenden euro’s illegaal hebben gestolen van het bedrijf.